Ετοιμάζουν πόλεμο στον Σκόρδα!

29 Αυγούστου 2014

Έντονες συνεχίζουν να είναι οι αντιδράσεις από τον φίλαθλο κόσμο του ΑΡΗ, μετά την ανάληψη των ηνίων τις ΠΑΕ από τον Λάμπρο Σκόρδα.Σύμφωνα με τις εξαγγελίες των φίλων του ΑΡΗ, πρόκειται να γίνουν κινήσεις σε όλα τα μέτωπα, είτε αυτά είναι αγωνιστικά είτε οικονομικά, καθώς όπως τονίζουν η παρουσία του Λάμπρου Σκόρδα στον προεδρικό θώκο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν είναι αποδεκτή και ούτε πρόκειται να γίνει.
Μποϊκοτάζ σε εταιρείες οι οποίες θα συνεργαστούν με τον νυν πρόεδρο, «νουθεσίες» προς παίκτες και προπονητές που τυχόν αποκτηθούν αλλά και τη διάθεση τους να διοργανώσουν συλλαλητήριο ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης που ξεκινά το ερχόμενο χρονικό διάστημα, είναι μερικά απ` όσα θέλει να κάνει ο κόσμος. 

Οι ενέργειες που πρόκειται να ακολουθήσουν απαιτούν συσπείρωση και συνεχή βοήθεια από τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» που κλήθηκε από τους συνδεσμίτες του ΑΡΗ να δίνει το «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
"Θα παραμείνουμε εκεί μέχρι να επικρατήσει το δίκαιο. Αν δεν αλλάξει η ομάδα, ο ΑΡΗΣ που θα παίζει του χρόνου δεν θα έχει καμία σχέση με τον ΑΡΗ που υποστηρίζουμε εμείς. Εσύ πήγαινε να παίξεις στην Καλαμαριά, στο Καυτανζόγλειο, αλλά στο “Χαριλάου” δεν θα παίξεις», ήταν μερικά απο όσα έλεγαν και χθες. 

allaboutaris

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ