Θεσσαλονίκη: Πικ Νικ Urban Festival 2014

29 Αυγούστου 2014

Για τρίτη, και καλύτερη κατά πώς φαίνεται, συνεχή χρονιά το πιο ξεχωριστό υπαίθριο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης ανοίγει και πάλι τις πόρτες του. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο ΠΙΚ ΝΙΚ URBAN FESTIVAL 2014 που πραγματοποιείται από το 2012 στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, μέσα στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά.

Για άλλη μια χρονιά οι άνθρωποι της Parenthesis φρόντισαν για την πραγματοποίηση του μεγαλύτερου αστικού πικ νικ της πόλης, με ένα πρόγραμμα γεμάτο καλή μουσική και ακόμα καλύτερες ταινίες, κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό και μέσα στον επιβλητικότερο αρχαιολογικό χώρο της Θεσσαλονίκης. Με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, και σε συνεργασία με τη ΙΣΤ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, από σήμερα Πέμπτη 28 του μηνός, και για ένα γεμάτο τριήμερο το κοινό της Θεσσαλονίκης καλείται να ετοιμάσει τα... καλαθάκια του και να απολαύσει μερικά από τα πλέον ανερχόμενα μουσικά σχήματα της πόλης, επιλογές φιλμ από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μικρού μήκους της χώρας, και φυσικά τρείς προσεκτικά διαλεγμένες ταινίες στον θερινό κινηματογράφο που στήνεται κάθε βράδυ στον υπαίθριο χώρο της Αρχαίας Αγοράς.

Ο θεματικός άξονας του φετινού φεστιβάλ είναι το Ταξίδι και για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το http://www.urbanpicnic.gr/thessaloniki2014/

 

lifo

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...