Φύσσας: «Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη»

 Ο Τάκης Φύσσας ζώντας την πρώτη του εμπειρία ως δ/ντής ποδοσφαίρου, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί και πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση του Europa League. Υπογράμμισε την εμπιστοσύνη του συλλόγου στον προπονητή και τους παίκτες και αναμένει πλέον το ματς της Κυριακής. 

«Δεν υπάρχουν ούτε εύκολα ούτε δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας. Ο προπονητής θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από το να περάσει στην επόμενη φάση. Ελπίζουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να γεμίσει η λεωφόρος.

Κάθε φορά μιλάμε για την πράξη και τη θεωρία. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Η Αϊντχόφεν είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Απο εκεί και πέρα η Εστορίλ είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι αλλά έχει δυνατότητες. Και η Ντιναμό Μόσχας που είναι άγνωστη σε εμάς.

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού πρέπει να γίνει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Δε μπορεί να επιτευχθεί από τη μία μέρα στην άλλη, όμως η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Νομίζω ότι πρέπει να παίρνουμε βήμα – βήμα τα παιχνίδα και να χτίσουμε ξανά το όνομα του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Δεν τη φοβόμαστε την ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια. Μπορεί να ανταπεξέρχεται στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια. Η διαχείριση θα γίνει από τον προπονητή.

Δεν θα πούμε ονόματα μεταγραφών. Αναμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής και από εκεί και πέρα θα τα δούμε όλα για να δούμε αν θα χρειαστούμε κάποια μεταγραφή.»

Σχετικά άρθρα