Αναστασιάδης: «Αυτά έδωσε η Παναγιά και ελπίζω»

Φιορνετίνα, Γκινγκάμπ και Ντιναμό Μινσκ έβγαλε η κληρωτίδα για τον ΠΑΟΚ με τον Αγγελο Αναστασιάδη να προβληματίζει το ταξίδι στην Λευκορωσία.

«Αυτά έδωσε η Παναγιά, με αυτούς θα παίξουμε και ελπίζω να πάμε καλά», ήταν το γενικό σχόλιο του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1 για κάθε αντίπαλο ξεχωριστά:

Για τη Φιορεντίνα: «Κάναμε δύο φιλικά ματς με Ιντερ και Νάπολι και έχουμε μπει στο κλίμα των ιταλικών ομάδων. Θα μας βηθήσει αυτό. Είναι μια ομάδα επιθετική. Εχει διαφορετικό στιλ από το αμυντικό των Ιταλών το αμυντικό. Θα τη δούμε περισσότερο για να έχουμε καλύτερα συμπεράσματα».

Για την Γκινγκάμπ: «Μια ομάδα που δεν έχει εμπειρία. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται τότε. Το Γαλλικό είναι καλό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί κανείς να υποτιμήσει  κανέναν αλλά πιστεύω ότι θα είναι στις δικές μας δυνατότητες».

Για Ντιναμό Μινσκ: «Το χειρότερο απ’ όλα είναι το ταξίδι. Δύσκολη και καλή ομάδα. Να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και πότε θα παίξουμε με αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Παίζουμε όλοι με όλους αλλά είναι και ο χρόνος σημαντικός».

Σχετικά άρθρα