Πόλεμος για τον Άλαν Πουλίδο !!!

29 Αυγούστου 2014

Στα άκρα έχει φτάσει η αντιπαράθεση του Άλαν Πουλίδο με τηνΤίγκρες, σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του παίκτη.

Εδώ και καιρό οι δύο πλευρές βρίσκονται στα χαρακώματα με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι είναι ελεύθερος και την ομάδα να ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο. Η αντιπαράθεση είναι έντονη, όμως το «φιτίλι» που άναψε τη φωτιά και πήγε την κατάσταση στα ακρα ήτν η δήλωση του Πουλίδο ότι ο σύλλογος έχει παρουσιάσει «πλαστά» συμβόλαια».

Απαντώντας στις κατηγορίες αυτές, η διοίκηση της ομάδας του συλλόγου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της, κάποια ζητήματα σχετικά με τον Πουλίδο και το συμβόλαιό του.

Σε αυτή παρουσίασαν τα στοιχεία τα οποία έχουν στα χέρια τους τα οποία αποδεικνύουν ότι ο παίκτης δεσμεύεται με την ομάδα.

Οι εκπρόσωποι της Τίγκρες έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν με μήνυση τον μεξικανό επιθετικό για δυσφήμιση και του παρουσίασαν την μοναδική λύση για να λήξει το θέμα. Να πληρώσει τη ρήτρααποδέσμευσης η οποία αναφέρεται στο συμβόλαιο του και ανέρχεταιστα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Οι άνθρωποι της Τϊγκρες επέμειναν ότι το συμβόλαιο που έχουν στα χέρια τους είναι υπογραμμένο από τον παίκτη και πως φέρει και την υπογραφή του νόμιμου εκπροσώπου του παίκτη, του μάνατζέρ του, δηλαδή, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος από την FIFA.

Μάλιστα, του επιτέθηκαν λέγοντας ότι από την στιγμή που ο παίκτης υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο του έχει λήξει, τότε δεν υπήρχε λόγοςνα δώσει το «παρών» στις προπονήσεις της ομάδας αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας του Μεξικού στο Μουντιάλ.

Ωστόσο όπως αναφέρουν οι ιστοσελίδες στο Μεξικό τα έγγραφα τα οποία παρουσίασε η διοίκηση της Τίγκρες δεν ήταν ολόκληρα αλλά ένα μέρος τους κάτι που ενδεχομένως να αποτελεί μια ένδειξη ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι διοικούντες την ομάδα.

exedra

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ