Ο Γκάλης ευχήθηκε στους διεθνείς να γυρίσουν με μετάλλιο!

29 Αυγούστου 2014

Να επιστρέψουν στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο ευχήθηκε ο Νίκος Γκάλης στους παίκτες και στους προπονητές της Εθνικής ομάδας εν όψει της αυριανής (30/8) έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ προέτρεψε τους διεθνείς να συνδυάσουν το ταλέντο με την μαχητικότητα και την ελληνική ψυχή: «Μια ακόμη διοργάνωση ξεκινάει για την Εθνική μας ομάδα την αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε επιτυχημένα τον Ιούνιο του 1987 ακόμη συνεχίζεται αν και έχουν περάσει 27 χρόνια. Από τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε όποια διοργάνωση και αν μετέχει δίνει χαρά στους Έλληνες φιλάθλους ενώ έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες. Και τώρα σ’ αυτό το Μουντομπάσκετ παρά τις απουσίες θέλω να πιστεύω ότι οι διεθνείς μας θα κάνουν το καθήκον τους και θα προσπαθήσουν να πάνε όσο δυνατόν πιο ψηλά συνδυάζοντας το ταλέντο με την μαχητικότητα και την Ελληνική ψυχή.

«Από πλευράς μου θέλω να ευχηθώ στους προπονητές και τους παίκτες μας καλή επιτυχία και να γυρίσουν με ένα μετάλλιο», δήλωσε, επίσης, ο Γκάλης.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...