Δυνατά για Χολέβα η Ρόμα

Η Ρόμα παραδέχεται ότι έχει προταθεί ο Χοσέ Χολέβας και εξετάζει την περίπτωση απόκτησής του. Πολύ κοντά σε συμφωνία υποστηρίζουν οι Ιταλοί.
 
Οι πληροφορίες από την Ιταλία για δυναμικό μπάσιμο της Ρόμα για τον Χοσέ Χολέβα επιβεβαιώνονται και είναι πολύ πιθανό να γίνει η μεταγραφή του διεθνούς αριστερού μπακ στην ιταλική ομάδα, λίγες μέρες μετά τη μετακίνηση του Μανωλά στον ίδιο σύλλογο. 
 
Από πηγές της Ρόμα επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον και οι εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ώρες, ενώ ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντός του για τον Εμιλιάνο Ινσούα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
 
Η Ρόμα είχε ενδιαφερθεί και στις αρχές της περιόδου για τον 30χρονο παίκτη και τώρα φαίνεται πως ενεργοποιεί ουσιαστικά το ενδιαφέρον της με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόταση που καλύπτει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.
 
Από την Ρόμα λένε ότι «ο παίκτης μας έχει προταθεί και εξετάζουμε την περίπτωση απόκτησής του».
 
Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία για τον Χολέβα είναι διαδοχικά το βράδυ της Παρασκευής και μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι ο Χολέβας είναι πιθανό να βρεθεί τις προσεχείς ώρες στη Ρώμη, ενώ υπάρχει κι ένα σενάριο ότι εξετάζεται η περίπτωση δανεισμού του με οψιόν αγοράς.

Σχετικά άρθρα