Ο Κριστιάν Μπαρόνι πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ

Ένα οχτάρι θέλουν στον ΠΑΟΚ για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα. Έναν παίκτη που θα μπορέσει να μεταβιβάζει την μπάλα στους επιθετικούς, να δίνει ασίστ, να κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι και την δουλειά των επιθετικών. Και αυτό το οχτάρι, το βρήκαν στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου Κριστιάν Μπαρόνι. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, έμεινε χθες ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσέ. Και διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ. Λογικά σήμερα αναμένονται αποτελέσματα των συζητήσεων. Στην Τούμπα ξέρουν πως το κασέ του είναι υψηλό, όμως είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση.

Το βασικό είναι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ (ο Βρύζας στην προκειμένη περίπτωση) να τα βρουν στο οικονομικό με τον 31χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Ο Βραζιλιάνος τα πέντε τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Φενέρμπαχτσε. Το 2009 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί στις Φλαμένγκο, Κορίνθιας, Ατλέτικο Παραναένσε και Παουλίστα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Βραζιλιάνος έπαιξε σε 22 ματς με πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Μπαρόνι είχε αγωνιστεί τον Αύγουστο του 2010 στις δύο αναμετρήσεις της Φενέρμπαχτσέ με τον ΠΑΟΚ. Τότε, φορούσε την φανέλα με το Νο 16. Όπως και ο Στόχ που έπαιζε στην Φενέρ και ήρθε στον ΠΑΟΚ για έναν χρόνο, έτσι και ο Κριστιάν είναι πιθανό να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή. Η διαφορά ανάμεσα στους δύο, εφόσον επιτευχθεί συμφωνία, είναι πως ο Μπαρόνι θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Πάντως πρέπει να αναφέρουμε πως στην ποδοσφαιρική «πιάτσα», ευρύτατα διαδεδομένο το όνομά του είναι ως Κριστιάν. 

Σχετικά άρθρα