«Περιμένω την ευκαιρία μου για την Εθνική»

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που πίστευαν ότι ο Νίκος Καρέλης θα καλούνταν από τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική ομάδα. Ο Κρητικός επιθετικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε αυτό σε συνέντευξή του στη Nova.

«Εννοείται πως περιμένω την ευκαιρία μου για την εθνική. Θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, για να μου δώσουν αυτή την ευκαιρία», είπε.

Ο Καρέλης μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού. «Με τη Μίντιλαντ πιστεύω πως δεν παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, που αξίζαμε και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κοιτάμε να δουλεύουμε σκληρά και να βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο στα μάτια, για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», τόνισε.

Σχετικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο ο Καρέλης επεσήμανε: «Ήταν μάθημα και λάθος μας αυτό που κάναμε με τον Λεβαδειακό, όμως θα δουλέψουμε σκληρά για να μη ξαναγίνει αυτό το λάθος και να τους τρεις βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια. Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι το ξεχνάς κατευθείαν, είτε είναι νίκη, είτε ήττα. Από ό,τι είδα, ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα, το ότι δεν έχουμε οπαδούς, δεν το σκεφτόμαστε καν. Εμείς θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και από εκεί και πέρα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Όσο για τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ και το μεγαλύτερο βάρος που αισθάνεται, ο Καρέλης υποστήριξε: «Εννοείται πως το αισθάνομαι, όμως υπάρχουν και άλλα παιδιά στην ομάδα, που μπορούν να βοηθήσουν, όπως έδειξαν και σήμερα. Γενικά, όλα τα παιδιά δουλεύουν για το καλό της ομάδας».

Σχετικά άρθρα