Σιώπης: «Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Για την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα του Πανιωνίου αλλά και για την προσεχή αναμέτρηση των “κυανέρυθρων” κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μανώλης Σιώπης στην κάμερα της NOVA.
Οι δηλώσεις του:
«Καταρχάς είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και με τιμά που βρίσκομαι εδώ. Όπως είπατε όντως ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά και τρεις βαθμοί. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, είμαστε ακόμη στην αρχή και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».
Αναφορικά με την πρόταση του Πανιώνιου, είπε: «Δεν το σκέφτηκα πολύ. Μόλις μου έκαναν την πρόταση απάντησα θετικά γιατί ήθελα να έρθω στην ομάδα και ήρθα».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και περιμένουμε πως και πώς να έρθει αυτό το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι πιστεύω και πηγαίνουμε για τη νίκη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».
Για το τι πρέπει να προσέξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό και ποιο θεωρεί πως είναι το αδύναμο σημείο των «πρασίνων»: «Δεν θα σταθώ στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι αν εμείς είμαστε καλά και δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
Για το αν τον αγχώνουν τα λάθη που έκαναν στο ματς με τον Εργοτέλη: «Εννοείται πως υπάρχουν λάθη. Θα τα κοιτάξουμε και πρέπει να τα διορθώσουμε γιατί πρέπει να γινόμαστε σε κάθε παιχνίδι καλύτεροι. Πηγαίνουμε στον Παναθηναϊκό για τη νίκη και τίποτα άλλο».
Για τα αμυντικά κενά που παρουσίασαν κόντρα στον Εργοτέλη: «Πρέπει να βελτιώσουμε αυτό το κομμάτι γιατί τέτοια λάθη δεν πρέπει να τα κάνουμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, θα τα βελτιώσουμε και όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά άρθρα