Πήρε Σονγκ η Γουέστ Χαμ (video)

Στην Γουέστ Χαμ με την μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο έδωσε τελικά η Μπαρτσελόνα τον Άλεξα Σονγκ. Έτσι, ο Καμερουνέζος άσος επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ θα τόνισε χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός. Ο διεθνής παίκτης δεν ήταν στα πλάνα τους Λουίς Ενρίκε και πάει στο Νησί για να βρει ξανά τον καλό του ευατό!

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι στην Αγγλία και θα παίξω για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που επιστρέφω στο Λονδίνο, σε ένα σύλλογο με φιλοδοξίες να χτίσει νέο γήπεδο και να γίνει μεγάλος. Είμαι ευτυχής που ανήκω σε αυτό το πρότζεκτ. Όσο ήμουν στην Ισπανία, έλεγα πως αν φύγω κάποια στιγμή, θα το κάνω για να γυρίσω στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι υπήρχαν επιλογές για να παίξω σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο τέλος της ημέρας προτίμησα την Πρέμιερ. Μου ‘χει δώσει πολλά αυτό το πρωτάθλημα στο παρελθόν και θέλω να πετύχω ξανά», ανάφερε ο Σονγκ.

Να θυμίσουμε πως η Μπαρτσελόνα πήρε τον Καμερουνέζο άσο από την Άρσεναλ το 2012 έναντι περίπου 15 εκ. ευρώ. Από τότε έπαιξε μόλις 39 φορές στο πρωτάθλημα, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού.

Σχετικά άρθρα