Αναστασιάδης: «Να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση»

Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκει τον Αγγελο Αναστασιάδη να συναντά έναν αντίπαλο τον οποίο ο ίδιος κράτησε στη SuperLeague στο φινάλε του πρωταθλήματος. Από τον πάγκο του φιλοξενούμενου πλέον, ο Ελληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του νίκη έπειτα από την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Καλλονή.

Ο Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της Nova για τον αγώνα με τους Κρητικούς λέγοντας: «Γνωρίζω τη φιλοσοφία της ομάδας. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί οι οποίοι αγαπάνε πραγματικά την ομάδα, της συμπαραστέκονται και μπορώ να πω την αγκαλιάζουν απ’ όλες τις πλευρές και με όλους τους τρόπους. Και γι’ αυτό είναι και στην κατηγορία. Αυτός είναι ο πιο βασικός λόγος. Συν το ότι έχουν πάντα μια πλειάδα καλών ποδοσφαιριστών. Τώρα έχουν κι έναν πολύ καλό προπονητή. Τους είδαμε στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν με τον Ατρόμητο, ήταν πάρα πολύ καλοί. Εχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεκριμένοι, συγκεντρωμένοι, πάρα πολύ πειθαρχημένοι, πρέπει να έχουμε πάρα πολύ καλή απόδοση για να μπορέσουμε ν’ ανταπεξέλθουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα εκείνο το οποίο θα μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πιο ήρεμοι στη συνέχεια».

– Πόσο ισχυροποιεί τον επικείμενο αντίπαλο το γεγονός πως είναι – σαφώς- πιο ξεκούραστοι σωματικά και ψυχολογικά σε σχέση με τη δική σας ομάδα;

«Αυτό είναι το πιο βασικό κομμάτι για μένα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Το αντιμετωπίσαμε κι εδώ με την Καλλονή. Αλλά πιστεύω ότι τώρα τα πράγματα θα είναι λίγο πιο καλά όσον αφορά το χρονικό διάστημα. Εχουμε λίγο περισσότερο χρόνο να ξεκουραστούμε συν του ότι δεν είχαμε το ταξίδι από τη Μολδαβία και τη σχετική ταλαιπωρία. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε».

Σχετικά άρθρα