Μεγάλη νίκη για την Ντιναμό Μόσχας (video)

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Ντιναμό Μόσχας για την 6η αγωνιστική στο ρωσικό πρωτάθλημα, καθώς η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ πέρασε με 2-0 από την έδρα της πολύ δυνατής Κράσνονταρ, με την γηπεδούχο να γνωρίζει την 1η ήττα φέτος. Η φιλοξενούμενη έπαιζε μάλιστα από το 67’ με 10 παίκτες, αλλά πέτυχε την 4η σερί νίκη, 5η συνολικά (5-0-1), ούσα μόνη 2η και στο -3 από την κορυφή και την Ζενίτ! Η γηπεδούχος, που συνεχίζει και αυτή στο Γιουρόπα Λιγκ (απέκλεισε την Σοσιεδάδ) έμεινε στους 11 πόντους με 3-2-1 και δέχτηκε πρώτη φορά στο πρωτάθλημα δυο γκολ!

Η Ντιναμό Μόσχας προηγήθηκε στο 36’ με τον Ματιού Βαλμπουενά, ενώ έκανε το 2-0 με τον Κριστιάν Νομπόα στο 49’! Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 67’ καθώς ο Αρτούρ Γιουσούποφ αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά. Η Ντιναμό κατάφερε να κρατήσει πάντως το υπέρ της σκορ και έτσι να φτάσει στην πολύ σημαντική επιτυχία…

Η Ντιναμό αγωνίστηκε με τους: Μπερεζόφσκι, Σαμπά, Ντούγκλας, Γκανάτ, Μανόλεφ, Γιουρούποφ, Βαλμπουενά (69’ Ιόνοφ), Νομπόα, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ (53’ Βενκέρ), Κοκόριν (85΄Προυντνίκοφ).

Σχετικά άρθρα