Εν αναμονή Λέκιτς στην ΑΕΚ

Μέχρι το παραένα θα κρατήσει στην αναμονή την ΑΕΚ ο Ντέγιαν Λέκιτς. Ο Σέρβος φορ δεν απάντησε ούτε χθες στην πρόταση της «Ένωσης» και η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά αυτή του Ιρανού Σοζέι Μασούντ. Του πρώην παίκτη της Λας Πάλμας δηλαδή, ο οποίος κωλυσιεργούσε προκειμένου να βρει ομάδα στην Ισπανία. Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο 29χρονος υψηλόσωμος επιθετικός, ο οποίος προ ημερών έλυσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Ο Λέκιτς έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του «δικεφάλου» ότι δεν έχει πρόβλημα να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, με την προϋπόθεση ωστόσο πως δε θα βρει άλλη ομάδα στην Ισπανία (ή σε κάποια άλλη χώρα) που να τον ικανοποιεί κυρίως αγωνιστικά. Και επισημαίνουμε το συγκεκριμένο τομέα διότι οικονομικά η πρόταση που του έχει καταθέσει η ΑΕΚ είναι δεδομένα η πιο συμφέρουσα από όλες τις άλλες που έχει ήδη στα χέρια του (και λόγω φορολογίας, καθώς στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου είναι στο 45%).

Η Χιχόν στην οποία αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός από την τουρκική ομάδα ο Λέκιτς (σημειώνοντας 12 γκολ σε 36 ματς), επιθυμεί να τον διατηρήσει και φέτος στις τάξεις της, ενώ όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες και η Οσασούνα και η Λα Κορούνια (ειδικά η τελευταία) επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους. Ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από την Γερμανία και από την Ελβετία, όμως δεν είναι τόσο «ζεστό».

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που χειρίζεται την υπόθεση είναι σε ανοικτή επικοινωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον εκπρόσωπό του και επιδιώκει να τους πείσει για την τεράστια προοπτική της ΑΕΚ, προκειμένου να διαγράψουν από το μυαλό τους το δέλεαρ της συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα το οποίο είναι σαφέστατα πιο ανταγωνιστικό από αυτό της Football League.

Σχετικά άρθρα