«Άδειος» ο Ρέντης λόγω διεθνών

Οι διεθνείς υποχρεώσεις πολλών παικτών του Ολυμπιακού αλλά και οι τραυματισμοί προκαλούν εμπόδια στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, η οποία άρχισε σήμερα στο Ρέντη σε χαλαρό ρυθμό, αλλά αύριο θα υπάρξει διπλή προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός έχει διεθνείς τους Αφελάι, Ελαμπντελαουί, Γκαζαριάν, Ντουρμάζ, Μήτρογλου, Φορτούνη, Ντοσεβί, Κασάμι, Μαζουάκου, Μπενίτες, Διαμαντάκο, τον Παπαδόπουλο που είναι υπό μεταγραφή στην Τουρκία και τραυματίες τους Μανιάτη, Φουστέρ, Σιόβα, Εντινγκά, Ντομίνγκες.

Η ενημέρωση για την προπόνηση:

Η πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Αρκετοί απουσίαζαν, λόγω κλήσεων στις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολλούς διεθνείς παίκτες και έτσι όσοι έμειναν στο Ρέντη έκαναν πιο «χαλαρό» πρόγραμμα.

Όσοι παραμένουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας έκαναν ελαφρύ τρέξιμο, ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ δούλεψαν και επάνω στην τεχνική με την μπάλα στα πόδια. Ατομικό έκανε ο Φουστέρ, θεραπεία ο «Τσόρι», ο Εντινγκά προφυλάσσεται και δεν προπονήθηκε ενώ θεραπεία έκανε και ο Μανιάτης. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθεί ο Σιόβας .

Την Τρίτη ο Θρύλος έχει διπλή προπόνηση, στις 09:00 και στις 19:30.

Σχετικά άρθρα