Επίσημο: Τέλος οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ...

1 Σεπτεμβρίου 2014

Πολύ δύσκολα θα κάνει κάποια κίνηση ο Δικέφαλος μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Τι γίνεται με τον Κριστιάν Μπαρόνι και γιατί ακόμα ελπίζει;

Απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει κάποιον ο ποδοσφαιριστή ο ΠΑΟΚ μέχρι τις 20.00, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Από τον Δικέφαλο ενημέρωσαν πως... ναυάγησαν οι περιπτώσεις που «κυνηγούσαν» το τελευταίο διάστημα και ότι δεν θα κινηθούν για κάποιον άλλον παίκτη, εκτός και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως ο Δικέφαλος κινήθηκε για δυνατές περιπτώσεις παικτών που έχουν ομάδα αλλά δεν τα κατάφερε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων.

Η μόνη περίπτωση πλέον που παραμένει... ζωντανή, είναι αυτή του Κριστιάν Μπαρόνι, ο οποίος σύμφωνα με τους Τούρκους έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσέ.

Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα μετά από τροποποίηση του σχετικού κανονισμού, ελεύθεροι θεωρούνται όσοι μείναν χωρίς ομάδα ακόμα και σήμερα. Σε αυτή την κατηγορία δηλαδή ανήκει και ο Μπαρόνι, ο οποίος θα μπορεί να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ακόμα και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ