Την Τρίτη κρίνεται το μέλλον του Άρη

1 Σεπτεμβρίου 2014

Μία μέρα υπομονή ακόμη είναι υποχρεωμένοι να κάνουν όλοι στην οικογένεια του Άρη. Κι αυτό γιατί το πρωί της Τρίτης αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με το αίτημα ανάκλησης της προσωρινής διαταγής του Ειρηνοδικείου. Την απόφαση δηλαδή που έδινε στον Λάμπρο Σκόρδα το δικαίωμα να τρέξει την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Η εκδίκαση του αιτήματος που είχαν καταθέσει η Κοινωνία Μελών και ο Ερασιτέχνης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Το παρών έδωσαν πάρα πολλοί φίλοι του Άρη οι οποίοι φώναζαν συνθήματα, ενώ οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης είχαν γεμίσει με φέιγ βολάν με συνθήματα όπως «λευτεριά στον Άρη», «Σκόρδα φύγε» και άλλα παρόμοια.

Η πλευρά Σκόρδα για μια ακόμη φορά ανέλυσε το πλάνο της για την εξυγίανση της ΠΑΕ μέσω του άρθρου 99 και μάλιστα ζήτησε να εκδοθεί άμεσα η απόφαση, προκειμένου να ολοκληρώσει τις μεταγραφές που είχε έτοιμες. Η άλλη πλευρά τόνισε πως ο κ. Σκόρδας δεν έχει το λαϊκό έρισμα να ασκήσει διοίκηση, επικαλούμενο και την παρουσία του κόσμου, ενώ γνωστοποίησε στην έδρα πως η ομάδα δεν έχει ούτε γήπεδο ούτε παίκτες.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν με το δικαστήριο να ενημερώνει πως θα εκδώσει απόφαση το πρωί της Τρίτης και αφού έχει μελετήσει τα υπομνήματα που κατέθεσαν οι δύο πλευρές.

exedra

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ