Σούπερ εύκολο και ελαφρύ γιαουρτογλυκό με ανανά!

2 Σεπτεμβρίου 2014

Υλικά: 

  •  750 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  •  500 γρ. σαντιγί
  •  1 κονσέρβα ανανά μεσαίου μεγέθους

Εκτέλεση: 

Χτυπάμε στο μίξερ το γιαούρτι για 2 λεπτά. Προσθέτουμε τη σαντιγί.

Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν.

Ρίχνουμε μέσα σ' αυτό το μείγμα τον ανανά ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με το κουτάλι.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ. Το στρώνουμε καλά.

Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4-5 ώρες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ