Ξεκαθαρίζει η λίστα του Μίτσελ !!!

2 Σεπτεμβρίου 2014

Μεγάλη ήταν η κινητικότητα χθες στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αφούαποχώρησαν οι Σαβιόλα και Αβραάμ Παπαδόπουλος και ήρθαν οι Μιλιβόγεβιτς και Γιαννούλης.

Πλέον και χωρίς να αποκλειστεί κάποια προσθήκη της τελευταίας στιγμής, με τα νέα δεδομένα ο Μίτσελ θα επιλέξει τη λίστα για το Champions League.

Το ρόστερ των ερυθρόλευκων παραμένει μεγάλο και ο Ισπανός τεχνικός καλείται να κόψει εκ νέου παίκτες. Το θετικό γι’ αυτόν είναι πως η αποχώρηση του Σαβιόλα τον έβγαλε από μια δύσκολη θέση, αφού ο Αργεντίνος θα ήθελε χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο το ρόστερ αριθμεί αυτή τη στιγμή 27 ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Ολαϊτάν, που όμως προς τον παρών δεν υπολογίζεται. Ετσι, πρέπεινα επιλέξει 23 παίκτες, αφήνοντας τρεις εκτός. Οι Διαμαντάκος, Χουτεσιώτης θα είναι στη λίστα των γηγενών, άρα μένουν 24 για τις άλλες 21 θέσεις.

Όπως φαίνεται, ο Γκαζαριάν θα μείνει εκτός, αλλά ίσως και οΦορτούνης, που ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί. Ο τρίτος που θα μείνει εκτός αναμένεται να είναι ο Γιαννούλης ή ο Σαλίνο, μιας και ο Αυλωνίτης θα δηλωθεί ως τέταρτος στόπερ. Βέβαια, πιθανό είναι να μη δηλωθεί ο Φουστέρ, που προέρχεται από τραυματισμό.

Ως το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός θα πρέπει να καταθέσει τη σχετική λίστα στην UEFA, οπότε θα αποκαλυφθούν οι σκέψεις του Μίτσελ.

exedra

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ