Γιάννου: «Ξέρουμε που παίζουμε και τι θα αντιμετωπίσουμε…» (video)

2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο mvp της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Απόστολος Γιάννου μίλησε στην ΟΠΑΠ TV για τον Πανιώνιο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, αλλά και τους στόχος που έχει:

Για τη νίκη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με δύο δικά του γκολ: «Ήταν ένα πολύ θετικό ξεκίνημα, όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλη την ομάδα. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά τελικά τα καταφέραμε»

Για τα οικονομικά προβλήματα του Πανιώνιου: «Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη χρονιά. Το θέμα είναι ότι βλέπουμε βελτίωση από τη διοίκηση στα οικονομικά. Οι κύριοι Δάρρας και Ζαμάνης πάνε να… ρολάρουν την ομάδα. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε κι εμείς. Ξέραμε τα προβλήματα του Πανιώνιου, το θέμα είναι να τον βοηθήσουμε να τα ξεπεράσει και να φτάσει εκεί που αξίζει.»

Οι  διαφορές του ποδοσφαίρου σε Ελλάδα και Αυστρία:  «Στην Αυστραλία δίνουν βάση στη δύναμη και στη φυσική κατάσταση επειδή υστερούν στην τεχνική. Η Ελλάδα τεχνικά και τακτικά βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο. Αυτή είναι η μόνη διαφορά.»

Αν σκέφτηκε να επιστρέψει στην Αυστραλία: «Όχι. Δεν το έχω σκεφτεί. Το ποδόσφαιρο είναι εδώ, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Ξέρω όμως ότι κάτι δεν πάει καλά μπορώ να γυρίσω  πίσω…»

Οι φίλοι του στην Αυστραλία: «Για αυτούς όταν γυρίζω πίσω είναι σαν να βλέπουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο .  Δεν ασχολούνται πολύ με το ποδόσφαιρο. Ότι βλέπουν στη τηλεόραση κι ότι διαβάζουν στο InterNet και χαίρονται νομίζω με αυτά που κάνω.»

Το επόμενο βήμα: «Να μπω σε κάποια Εθνική. Είτε στην Αυστραλία, είτε στην Ελλάδα. Για μένα είναι το ίδιο. Και φυσικά να φέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει να είναι…»

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ