Τσαμπούρης: «Ένα βήμα παραπάνω η Καλλονή»

Για τη μεταγραφή του στην Καλλονή και τους φετινούς στόχους της ομάδας της Μυτιλήνης μίλησε ο Σάββας Τσαμπούρης στο ραδιοφωνικό σταθμό “Αρκαδία 93,8”.
Οι δηλώσεις του:
Για την μεταγραφή του στην Καλλονή: «Ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι, καθώς έπρεπε να ψάχνω ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια που ήμουν στον Αστέρα. Είχα συζητήσεις με κάποιες ομάδες και φτάσαμε τελευταίες μέρες να αποδέχομαι την πρόταση της Καλλονής. Βρίσκομαι δύο μέρες στο νησί και προσπαθώ να προσαρμοστώ και εγώ».
Για το γεγονός πως η ομάδα παίζει στη φυσική της έδρα: «Παίξανε ήδη τα παιδιά εδώ στο νησί, είναι σημαντικό για την ομάδα γιατί θα μειωθούν οι δυσκολίες και ανυπομονώ να παίξω και εγώ μπροστά στο κοινό της Μυτιλήνης».
Για τους φετινούς στόχους: «Πέρσι η Καλλονή ήταν ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι ο στόχος πρέπει να είναι να γίνει ένα βήμα παραπάνω και βήμα-βήμα να οριοθετήσουμε τους στόχους και να παλέψουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Για το ότι ξαναβρίσκεται με τον Πιπίνη στην ίδια ομάδα: «Είναι τα παιχνίδια της μοίρας αυτά. Βρήκα έναν καλό μου φίλο αλλά και δύο ακόμα παιδιά, τον Τσίμο και τον Χουάνμα και η κατάσταση θυμίζει λίγο Αστέρα. Ο Χρήστος είναι δύο μήνες εδώ και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ καλύτερα και γρηγορότερα».
Για τις επιτυχίες του Αστέρα: «Είναι καταπληκτικό αυτό που γίνεται. Είναι μια τεράστια επιτυχία, νομίζω μεγαλύτερη και από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που πήγαμε, στην ομάδα που ήμουν και εγώ μέλος. Είναι ένα φοβερό όνειρο και εύχομαι να το απολαύσουν και να πάνε όσο το δυνατόν ψηλότερα τα παιδιά, γιατί το αξίζουν».

Σχετικά άρθρα