Τόρες: «Τιμή μου να φοράω το… 9 στη Μίλαν» (video)

Ο Φερνάντο Τόρες παρουσιάστηκε από την Μίλαν την Τρίτη, με τον διεθνή Ισπανό άσο να τονίζει πως είναι τιμή του να φορά το νούμερο «9» στους «ροσονέρι»! Τον νέο άσο της ιταλικής ομάδας… συνόδευε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνιμ ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα πως η Μίλαν προσπάθησε να αποκτήσει τον Τόρες και το 2004 όταν ακόμη βρισκόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Φερνάντο Τόρες φόρεσε τελικά την φανέλα την Μίλαν, ανέφερε πως είναι χαρούμενος γι’ αυτό και ανέφερε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει στον σύλλογο, οδηγώντάς τον σε επιτυχία…

Ο «Ελ Νίνιο» κατά την παρουσίαση του από την Μίλαν υπογράμμισε:

«Είμαι εδώ για να μάθω, να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα και να δώσω ό,τι μπορώ. Είναι τιμή για εμένα που φοράω το νούμερο “9” και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να αγωνιστώ».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ελπίζω μία μέρα να βρίσκεται το όνομά μου στο μουσείο της Μίλαν και θέλω να πιστεύω πως η Μίλαν θα βρίσκεται στο τοπ-3 της επόμενης χρονιάς. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ερωτηθείς με τη δική του ετοιμότητα είπε: «Νιώθω καλά, ψυχολογικά επίσης είμαι δυνατός. Όταν όλα πάνε καλά, έχεις περισσότερη θέληση. Είμαι χαρούμενος που προπονούμαι».

Για τον πρώην προπονητή του στην Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο, ανέφερε: «Είχα μια επαγγελματική σχέση με εκείνον κι έμαθα πολλά. Όταν του είπα πως θα πάω στη Μίλαν μου ευχήθηκε καλή τύχη και μου ανέφερε το πάθος που υπάρχει στην Ιταλία για το ποδόσφαιρο. Του εύχομαι τα καλύτερα, όπως έκανε άλλωστε κι εκείνος για εμένα».

Όσο για τους οπαδούς και τους δικούς του στόχους τόνισε: «Ανυπομονώ να δω τους οπαδούς μας, να σκοράρω για εκείνους και να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Το ντέρμπι με την Ίντερ είναι πολύ σημαντικό, αλλά πριν από εκείνο υπάρχουν πολλά ματς στα οποία πρέπει να αγωνιστώ, και πρέπει να αγωνιστώ πολύ καλά».

Να θυμίσουμε πως ο Ισπανός επιθετικός αποκτήθηκε από την Μίλαν με την μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από την Τσέλσι . Οι «ροσονέρι» διατηρούν οψιόν αγοράς, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο…

Σχετικά άρθρα