Ανεβάζει στροφές ο Μπερίσα

3 Σεπτεμβρίου 2014

Έχει δώσει την υπόσχεση στον Γιάννη Αναστασίου ότι μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι στην επιθυμητή κατάσταση για να αγωνιστεί. Το φιλικό του Σαββάτου στη Λεωφόρο με τη Βιτορούλ της Ρουμανίας γίνεται κυρίως για τον Βαλμίρ Μπερίσα, τον παίκτη που μαζί με τον συμπατριώτη του, Εμίρ Μπαϊράμι, είναι οι ελπίδες του Παναθηναϊκού να βρει βοήθεια στο επιθετικό σκέλος.

Αν και η ομάδα έχει διήμερο ρεπό (χθες και σήμερα) ο Μπερίσα συνεχίζει τις προπονήσεις και μάλιστα ανεβάζει ρυθμό. Ο γεννημένος στο Κόσσοβο 18χρονος επιθετικός θέλει να αποδείξει στον Αναστασίου ότι μπορεί να τον υπολογίζει. Έχει το θράσος που χρειάζεται για να προχωρήσει και να πείσει ότι η επιλογή του δεν έγινε απλά για να συμπληρώνει το ρόστερ, αλλά για να δώσει λύσεις στην επίθεση. Πόσω μάλλον τώρα που βρίσκεται εκτός δράσης ο Μάρκους Μπεργκ.

Η εικόνα του Μπερίσα στις προπονήσεις είναι ενός ευκίνητου σέντερ φορ με καλά πλασαρίσματα στη μεγάλη περιοχή και καλή τεχνική κατάρτιση. Στο Τριφύλλι πιστεύουν στον παίκτη γι’ αυτό και επεδίωξαν να συμπεριλάβουν στη συμφωνία με τη Ρόμα χαμηλό ποσό στην οψιόν αγοράς του από τον ιταλικό σύλλογο.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...