Ξεκαθάρισμα στον Άρη!

3 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι σταντ μπάι και έτοιμος να επιστρέψει και σε συνομιλία που είχε με ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΑΡΗ ζήτησε να ξεκαθαρίσουν συγκεκριμένα πράγματα.Το πρώτο το οποίο ζήτησε να ξεκαθαριστεί είναι το αν μπορεί ο Λάμπρος Σκόρδας να προβεί σε νέα νομική κίνηση, που θα μπλοκάρει τη σημερινή απόφαση και θα προκαλέσει νέα χρονοτριβή στις διαδικασίες. Αρμόδιοι για να απαντήσουν σε αυτό είναι βέβαια οι νομικοί.

Εφόσον η σημερινή απόφαση είναι τελεσίδικη και ο ΑΡΗΣ οδηγηθεί οριστικά και αμετάκλητα στη Γ’ Εθνική, ο Καλαϊτζίδης θέλει να μάθει ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά το πόσα χρήματα θα έχει στη διάθεσή του, ώστε να αρχίσει να κλείνει μεταγραφές (π.χ. ο Ν’ Λουντούλου, που περιμένει εδώ και μέρες).

Ζήτησε μάλιστα ο προπονητής του ΑΡΗ να ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές, που ανήκουν στην ΠΑΕ, ώστε ακόμα και σήμερα να γίνει προπόνηση, αφού εδώ και μέρες έχουν μείνει απροπόνητοι και αρκούνται σε ατομικά προγράμματα στο γυμναστήριο. Το μπαλάκι σε κάθε περίπτωση πέφτει στην προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

allaboutaris

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρύζι με τόνο
Light & Υγιεινά
Ρύζι με τόνο
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Άγχος και αλκοόλ: Τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται;
Ούτε το αλκοόλ δεν μου μειώνει το άγχος,...
Φίλοι VS σχέση: Ποιος θα επικρατήσει;
Να τον αφήσω να φύγει και να είμαι διπλά...