Η τυχερή μας φίλη που κέρδισε τα παιδικά βιβλία του Χρήστου Δημόπουλου

3 Σεπτεμβρίου 2014

Η τυχερή μας αναγνώστρια που κέρδισε τα παιδικά βιβλία του Χρήστου Δημοπούλου  είναι η Φούντα Ευαγγελία και μοιράστηκε μαζί μας τις απόψεις της για το boro.gr.

«Ονομάζομαι Φούντα Ευαγγελία, είμαι δημόσιος υπάλληλος, έγγαμη με μία κορούλα 3 ετών την Άννα. Για αυτή άλλωστε συμμετείχα και στον διαγωνισμό του site σας για τα παιδικά βιβλία του Χρήστου Δημόπουλου.

Tο site boro.gr το «ανακάλυψα» πριν από λίγους μήνες ψάχνοντας για κάποιο γυναικείο θέμα που με αφορούσε και βρήκα ότι τα άρθρα του με ενδιέφεραν! Ιδιαίτερα τα θέματα διατροφής και υγείας είναι πολύ κατατοπιστικά, με πολύτιμες συμβουλές και λύσεις.  Από τότε το επισκέπτομαι πολύ συχνά.

Επίσης η στήλη των διαγωνισμών μας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσουμε δώρα τα οποία είναι όχι μόνο χρήσιμα αλλά και πολύτιμα!

Θα ήθελα τέλος να σας ευχαριστήσω κατά πρώτον για το υπέροχο δώρο που κέρδισα, και για το οποίο –είμαι βέβαιη - ότι η κόρη μου θα κατενθουσιαστεί,  και κατά δεύτερον για την υπέροχη που δουλεία που κάνετε στο site σας κυρίως για εμάς τις γυναίκες!»

 

 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....