«Να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε»

4 Σεπτεμβρίου 2014

«Ο αγώνας με αντίπαλο την Αργεντινή είναι πολύ σημαντικός», τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης και επισήμανε ότι οι τόνοι πρέπει να μείνουν πολύ χαμηλοί, ενώ απένειμε τα εύσημα στους Κώστα Καϊμακόγλου, Κώστα Παπανικολάου.

«Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πολύ συγκεντρωμένοι παίξαμε καταπληκτική άμυνα σε παίκτες κλειδιά της αντίπαλης ομάδας, Καϊμακόγλου και Παπανικολάου έκαναν καταπληκτική δουλειά σήμερα, αλλά συνεχίζουμε, οι τόνοι πρέπει να είναι πολύ χαμηλοί, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι αύριο που θα κρίνει την πρωτιά και από εκεί και πέρα για το επόμενο παιχνίδι», σημείωσε ο 29χρόνος φόργουορντ.

«Είναι μια μικρή διοργάνωση θα είμαστε μαζί 15 μέρες το πολύ οπότε θα πρέπει να τα βλέπουμε όλα όσο πιο θετικά γίνεται, να είμαστε αισιόδοξοι και να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε», εξήγησε ο Πρίντεζης και υπογράμμισε: «Ο αγώνας με την Αργεντινή είναι πολύ σημαντικός. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας από τη νίκη. Πρέπει να νικήσουμε! Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να μπούμε αύριο στο παρκέ με την ίδια επιθυμία και συγκέντρωση».

Στην παρατήρηση ότι η Αργεντινή θέλει κι αυτή την πρωτιά για να αποφύγει σε βάθος χρόνου την Ισπανία, ο Πρίντεζης απάντησε: «Δεν το έχω ψάξει τόσο πολύ... Ας κοιτάμε καλύτερα μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ