Πιέζει για τον παίκτη ο Θρύλος!

5 Σεπτεμβρίου 2014

Ένα από τα σημαντικότερα «θέματα» που έχει προκύψει για τον Ολυμπιακό, αφορά το θέμα κλήσης του Ντελβέν Εντινγκά από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κονγκό.

Πριν από λίγες ημέρες ο διεθνής μέσος υπέστη διάσειση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το  Παναιτωλικό, με άμεση συνέπεια να νοσηλευτεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να παραμείνει για μερικές ημέρες στο σπίτι του, ώστε να προφυλαχθεί.

Το γεγονός ότι ο Εντινγκά αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, όντας και αρχηγός αναμένεται να δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις στην ομάδα.

Αυτό γιατί, την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η Εθνική του ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τις Νιγηρία, Νότιο Αφρική και Σουδάν.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι, ο Εντινγκά ενημέρωσε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του ότι δεν μπορεί να ενισχύσει την Εθνική του ομάδα για τις προσεχείς αναμετρήσεις με Νιγηρία (6/9 στο Λάγος) και Σουδάν (στις 10/9 στην Μπραζαβίλ).

Παρά το γεγονός ΄τι το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν επιτρέπει στον παίκτη να ταξιδέψει μετά από ένα τόσο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι , η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κονγκό πιέζει αφόρητα , ώστε ο παίκτης να δώσει το παρών τουλάχιστον στην αναμέτρηση με το Σουδάν .

Το τι πρόκειται να συμβεί, θα το μάθουμε πιθανότατα εντός της σημερινής ημέρας, με την πλευρά του παίκτη να μην αισθάνεται καθόλου βολικά με την ιδέα του ταξιδιού, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι,

 

 
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy