Καφετέριες που σερβίρουν καφέ με... μπικίνι

5 Σεπτεμβρίου 2014

Αμφιλεγόμενες επιχειρήσεις που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στις ΗΠΑ

Καφές και σέξι γυναίκες. Ενας «καυτός» συνδυασμός που στην Αμερική κάνει ταμείο. Τα λεγόμενα «bikini barista», είναι καφετέριες στις οποίες οι εργαζόμενοι είναι γένους θηλυκού και φορούν αποκλειστικά και μόνο μπικίνι. 
Το πρώτο του είδους μαγαζί, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό πριν από λίγα χρόνια στην Ουάσινγκτον και πλέον στην αμερικανική αυτή πολιτεία των ΗΠΑ λειτουργούν τουλάχιστον 130 τέτοιες επιχειρήσεις. 

Ωστόσο, σύμφωνα με την Wall Street Journal, σε πολλά τέτοια καταστήματα, δεν σερβίρεται μόνο καφές αλλά και άφθονη σάρκα. Σύμφωνα με έναν πελάτη, η κοπέλα που τον εξυπηρετούσε του ανέφερε-την ώρα που ετοίμαζε τον καφέ-, ότι θα έκανε περισσότερα για εκείνον αν της προσέφερε 20.000 δολάρια. 

Οι επιχειρήσεις με τα μπικίνι, είναι αλίμονο αρκετά προσοδοφόρες για τους ιδιοκτήτες, σύμφωνα με τη Sarah Birnel, η οποία διαθέτει τρία καταστήματα στην Ουάσιγκτον, τα «Devil's Brew Coffee Stand». Η ίδια ανέφερε σε δηλώσεις της ότι κερδίζει σχεδόν τα διπλάσια από ότι ένα παραδοσιακό καφέ ενώ υπερασπίστηκε τη φήμη τους λέγοντας ότι όλα είναι νόμιμα.  
Newsbeast.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...