Διάσημα αξιοθέατα όπως δεν τα έχετε ξαναδεί

5 Σεπτεμβρίου 2014

Εντυπωσιακές εικόνες με τη χρήση της τεχνολογίας «time-slice»

Πώς μοιάζει ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο κατά τη διάρκεια της ανατολής και της δύσης του ηλίου; Λίγοι είναι οι τυχεροί, που θα μπορούσαν να δώσουν μια απάντηση και ένας από αυτούς είναι ο φωτογράφος Richard Silver. 

Ανακαλύπτοντας συνεχώς νέες τεχνικές και εξελίσσοντας τις φωτογραφίες του σε έργα τέχνης, ο ίδιος περιοδεύει σε όλο τον κόσμο, φωτογραφίζοντας ορόσημα μεγάλων πόλεων, κατά τη διάρκεια της αυγής και του ηλιοβασιλέματος. 

Η συλλογή αυτή από μοναδικές φωτογραφίες είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας του να συλλάβει τη φευγαλέα ομορφιά ενός τοπίου στη μετάβαση από τη μέρα στη νύχτα και το αντίστροφο. 

Το αποτέλεσμα είναι μια εντυπωσιακή εικόνα, η οποία αποτελείται από 36 φωτογραφίες ενωμένες με εξαιρετική ακρίβεια, ώστε το ενιαίο σύνολο να απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο το αξιοθέατο. 

Δείτε με ποιο τρόπο η τέχνη της φωτογραφίας δημιουργεί μοναδικά έργα:


Κολοσσαίο, Ρώμη, Ιταλία Πλατεία της Ενότητας, Τεργέστη, Ιταλία Bund, Σανγκάη, Κίνα Big Ben, Λονδίνο, ΑγγλίαΜπλε Τζαμί, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία Ahu Tongariki, Νησί του Πάσχα, Πολυνησία Παλάτι του Πολιτισμού και των Επιστημών, Βαρσοβία Marina Bay Sands, Σιγκαπούρη Αγία Σοφία, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία Στάδιο «Φωλιά του πουλιού», Πεκίνο, Κίνα 


 
Newsbeast.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Αραβική παροιμία
Η Σκέψη της ημέρας
Αραβική παροιμία