Στοματικό: Πότε πρέπει να το κάνεις και πότε όχι;

5 Σεπτεμβρίου 2014
Kατερίνα, 32 ετών από Πάτρα ρωτά

Αναγνώστριά μας ζητά τη βοήθεια των ειδικών μας: 

Δεν μου αρέσει το στοματικό σεξ αλλά αρέσει στο φίλο μου και κάθε φορά δυσανασχετώ όταν πρέπει να το κάνω. Μια φίλη μου μου είχε πει ότι όλοι οι άνδρες το θέλουν και είναι σημαντικό. Είναι σωστό να κάνουμε πράγματα που δε θέλουμε για να ικανοποιήσουμε τον άλλο; Εγώ νομίζω όχι. Πώς πρέπει να το αρνηθώ για να μη φανεί ότι δεν τον θέλω; Πότε πρέπει η γυναίκα να το κάνει και πότε όχι; Κατερίνα 32 ετών - Πάτρα. 

Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απαντά ο Ζήσης Παπαθανασίου Επ. Καθηγητής Γυναικολογίας - Σεξολόγος

Διευθυντής Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου

Σίγουρα δεν πρέπει να κάνουμε πράγματα που δεν μας ευχαριστούν. Το σεξ πρέπει να είναι χαρά και για τους δύο. Οι περισσότεροι άνδρες ζητούν από την σύντροφό τους στοματικό σεξ. Εξηγήστε στο σύντροφό σας τα δικά σας «θέλω» και ότι το στοματικό σεξ μπορεί να σας βγει κάποτε μέσα από τη συνεχή επικοινωνία και εμπιστοσύνη.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Mela***** ****
15:50 Τετάρτη 5/11/2014
Είναι ασφαλές η κατάποση σπέρματος Εννοώ υπάρχει κάποιος κίνδυνος εάν κατά τον στοματικό έρωτα καταπιεί σπέρμα Μπορεί δηλαδή να υπάρξει κάποια μόλυνση η να εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα στην υγεία της Εννοείται πως αυτός είναι καθαρός και απόλυτα υγιείς καθώς και ότι η σχέση είναι εξ ολοκλήρου μονογαμική Η απορία μου επίσης είναι και η εξής Εάν η κοπέλα έχει αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο όπως πχ καρύδια φυστικοβούτυρο κλπ και ο άντρας καταναλώσει τέτοιου είδους τροφές υπάρχει περίπτωση με την κατάποση αυτών των υγρών να προσβληθεί ο οργανισμός της Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ