Οι live μουσικές βραδιές σε όλη την Αθήνα!

5 Σεπτεμβρίου 2014

Συναυλίες που μπαίνουν στην ατζέντα μας και μας παρακινούν να περάσουμε ωραίες βραδιές με ωραίες μουσικές σε open air θέατρα.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Ελευθερία Αρβανιτάκη
Ακόμη μία κορυφαία συνύπαρξη η οποία πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της. Με τραγούδια, ήχους και ­ρυθμούς που ξεσηκώνουν και ­συγκινούν. Με στιγμές που όλοι μας έχουμε καταγράψει. (Τεχνόπολη, 11/9 )

Jazz στο πάρκο
Free συναυλία με το τρίο του Γιώτη Σαμαρά, το Next Step Quintet και το Baby Trio του Γιώργου Κοντραφούρη με τον σαξοφωνίστα Timo Lassy. Και jam session στο τέλος. (Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», 6/9 )

Παναγιώτης Μάργαρης- Ανδριάνα Μπάμπαλη
Μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση με πολυσυλλεκτικό και πολύμορφο ρεπερτόριο που αντικατοπτρίζει την ξεχωριστή πορεία των δύο καλλιτεχνών και τονίζει την κοινή τους σύμπλευση. (Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης, 7/9 )

Παντελής Θαλασσινός
Ολοκληρώνει τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών μαζί με φίλους όπως οι Γ. Κότσιρας, Φ. Βελεσιώτου, Γ. Ανδρεάτος κ.ά. Με τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία κι έχουν εγγραφεί εντός μας. (Θέατρο Βράχων, 6/9 )

Χάρις Αλεξίου - Τάνια Τσανακλίδου
Η κορύφωση μιας συνεργασίας η οποία κράτησε όλη τη χρονιά που μας πέρασε και μας οδήγησε σε πλήθος συγκινήσεων και όμορφων στιγμών. Με το Nouveau Sextet ως βασικό τους όχημα. (Θέατρο Βράχων, 10/9 )


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ