Γιατί ερωτεύεσαι τα… κακά παιδιά; Το ζώδιό σου το αποκαλύπτει!

Τα «κακά παιδιά», αγόρια ή κορίτσια, έχουν μια ακαταμάχητη γοητεία. Οπότε μην απορείς γιατί πας και πέφτεις ντουγρού στη μαύρη τρύπα… Κι αν θες πιο αναλυτικές επεξηγήσεις, από ζωδιακής πλευράς, η αστρολογία σου έχει τις απαντήσεις έτοιμες!

Είναι κάθαρμα, με κοροϊδεύει και με παιδεύει, αλλά τον αγαπώ. Γιατρέ μου, τι συμβαίνει με εμένα; Μην προβληματίζεσαι. Δεν είσαι το μόνο άτομο με μαζοχιστικά ένστικτα, έτοιμα να ξυπνήσουν και να πάρουν το πάνω χέρι ενάντια σε κάθε λογική. Έτσι ήταν, είναι και θα είναι.

Κριός

Του Κριού, δώσε του κατάσταση με υψηλό βαθμό δυσκολίας και πάρε του την ψυχή. Κι επειδή ένα κακό παιδί ξέρει να κάνει την κατάκτησή του να φαίνεται σαν κάτι ακατόρθωτο (άλλο αν… ψήνεται στα κάρβουνα από την πρώτη στιγμή), ο αθώος Κριός πέφτει με το κεφάλι στην παγίδα. Σου λέει, για να το παίζει αυτός δύσκολος, κάτι θα ξέρει. Βέβαια, αν περνάνε καλά έτσι, εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Απλώς ο Κριός θα αργήσει κάπως να ξεκαθαρίσει αν η περίπτωση του κάνει τελικά, ή απλώς αν έχει κολλήσει στην προσπάθεια να αποδείξει (στον εαυτό του βασικά) πως κανένα κάστρο για εκείνον δεν είναι απόρθητο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πολύ επιρρεπής στην αισθησιακή γοητεία. Αν λοιπόν το εν λόγω πρόσωπο τη διαθέτει, μπορεί να σέρνει τον Ταυρούλη από τη μύτη, λες και είχε περασμένο εκεί κανένα κρίκο με σκοινί… Γιατί αυτό το ζώδιο δεν θεωρείται τύπος που παρασέρνεται από τον παρορμητισμό του, υπάρχει όμως μια προϋπόθεση: να μην του κάνεις κλικ στα βασικά ένστικτα του ανθρώπινου είδους. Έτσι και πατηθούν αυτά τα κουμπιά, δεν πα’ να πρόκειται για δραπέτη του Αλκατράζ ή για πρώην απασχολούμενη στα «κουκλόσπιτα» του Άμστερνταμ… Καλά, λέμε και καμιά υπερβολή να περνά η ώρα, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν μιλά το αίσθημα, η ταυρίσια λογική κάνει μόκο.

Δίδυμος

Το θέμα του Δίδυμου σε σχέση με τα κακά παιδιά είναι ότι… του κλέβουν τη δόξα. Δηλαδή, ποιος είσαι τώρα εσύ, που του τη βγαίνεις έτσι από τα αριστερά, με τους εξτρεμισμούς σου, και τραβάς την προσοχή όλων επάνω σου (αρνητική ή θετική, δεν έχει σημασία). Αν ο άλλος ή η άλλη έχει ένα αμαρτωλό ή έστω πικάντικο παρελθόν, με εξίσου ελπιδοφόρες προοπτικές για το μέλλον, πώς να τον ανταγωνιστεί ένας ταλαίπωρος Δίδυμος, με… λευκό ποινικό μητρώο; Έτσι, κάθεται από κοντά, για να παίρνει μαθήματα και να εμπλουτίζει ανάλογα το βιογραφικό του. Μαζί με τον βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα, δηλαδή.

Καρκίνος

Θεωρητικά, ένα κακό παιδί είναι για τον Καρκίνο από περιττό έως επικίνδυνο, δεδομένης της ευαισθησίας του εν λόγω ζωδίου. Αυτό θα το έλεγε η μαμά του ή ο κολλητός του, αλλά ο ίδιος ο Καρκίνος έχει άλλη άποψη. Με ένα κακό παιδί, του δίνεται η μοναδική ευκαιρία να κλάψει και να χτυπηθεί. Να μαζέψει δυσάρεστες αναμνήσεις, για να τις ανακαλεί στο μέλλον και να στενοχωριέται, άμα δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει. Κι επίσης μπορεί να κερδίσει τη συμπάθεια ολονών γύρω του, αφηγούμενος τα μαρτύρια στα οποία τον υποβάλλει το εν λόγω «κάθαρμα». Γιατί δεν φεύγει; Τι λες τώρα, και να τα χάσει όλα αυτά;

Λέων

Ο λόγος που ένας Λέων θα κόλλαγε με ένα κακό παιδί, πέραν του προφανούς (δηλαδή να γουστάρει τρελά) είναι ότι μια τέτοια περίπτωση του δίνει τη χαρά να παίξει… τον θηριοδαμαστή. Επιτέλους, δηλαδή, ας αντιστραφούν οι όροι, κι ας προσπαθήσει ο ίδιος να κάνει αρνάκι μια στρίγγλα (ή στρίγγλο). Μέχρι τώρα όλοι προσπαθούσαν να κατακτήσουν το Λιοντάρι, για να έχουν να το παινεύονται. Τώρα θέλει αυτός να προσθέσει στα εύσημά του μια κατάκτηση με αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Το κατά πόσον θα καεί η γούνα του, ποσώς ενδιαφέρει. Άλλωστε, ο Λέων ο σωστός έχει πάντα τον τρόπο του να καλύπτει τα… καψαλισμένα σημεία.

Παρθένος

Ο Παρθένος ανατριχιάζει και μόνο με τη σκέψη να βρεθεί συναισθηματικά δέσμιος ενός… παλιοχαρακτήρα. Εντάξει, είπαμε να ερωτευτούμε, όχι να μας κάνουν τη ζωή πατίνι. Και επιπλέον να μας στραπατσάρουν και την αξιοπρέπεια! Γι’ αυτό και αποφεύγει την εν λόγω κακοτοπιά. Προτιμά να παίζει τον ρόλο του συμβούλου ή του αφ’ υψηλού επικριτή σε καταστάσεις άλλων που έχουν γίνει έρμαια των παθών τους (μα τι κατάντια!). Έτσι, αν την πάθει ο ίδιος, κάνει ό,τι μπορεί να ξεφύγει, με την πανικόβλητη βιασύνη ενός γατιού, που το πέταξαν μέσα σε μια λεκάνη με νερό. Α πα πα, για τέτοια είμαστε τώρα; Μακριά από μας!

Ζυγός

Αν τα αντίθετα έλκονται, ο Ζυγός, που θέλει να είναι πάντα αξιοπρεπής και νομοταγής και καθωσπρέπει, γοητεύεται ενδόμυχα από το άτομο που γράφει στα παλιά του παπούτσια όλα τα προαναφερθέντα και τσαλαπατάει ασύστολα τις ευαισθησίες των αλλονών. Ίσως ένα καθαρματάκι εκφράζει όλα αυτά, που ο Ζυγός δεν τολμάει να εξωτερικεύσει, και γι’ αυτό του δημιουργεί έντονα συναισθήματα. Πιθανώς αρνητικά, τύπου απέχθεια και αγανάκτηση. Αλλά ως γνωστόν, στα παθιασμένα αισθήματα, από το μίσος στην αγάπη είναι ένα τσιγάρο δρόμος (και πολύ σου βάζω). Έτσι, ιδιαίτερα οι Ζυγοί καλά θα κάνουν μεγάλη μπουκιά να τρώνε, μεγάλο λόγο να μη λένε, γιατί δεν ξέρουμε πώς τα φέρνει η ζωή.

Σκορπιός

Τα κακά παιδιά είναι βουτηγμένα μέχρι τα μπούνια στο απαγορευμένο. Ή τουλάχιστον αυτό αφήνουν έντεχνα να φανεί. Ε, τι άλλο θες; Η λέξη «απαγορευμένο» έχει μια μαγνητική επίδραση στον Σκορπιό. Θα πάει τρεχάτος , όπως ένα σκυλάκι που του λένε «Αζόρ, έλα, φαΐ!». Και καλά θα κάνει, κατά τη γνώμη του. Διότι πού αλλού θα δοκιμάσει όλους αυτούς τους κρυφούς παραδείσους; Με ποιον θα ανέβει στο ιλιγγιώδες τρενάκι της ηδονής; Ποιος θα τον ξεναγήσει και θα τον συντροφεύσει σε τόπους και ασχολίες που θα έκαναν τον μπαμπά του να πάθει αποπληξία; Μήπως κάποιος από εσάς, τους υπόλοιπους ξενέρωτους; Μπα, δεν νομίζω…

Τοξότης

Τα κακά παιδιά έχουν ενδιαφέρον και είναι απρόβλεπτα, δυο ιδιότητες που ο Τοξότης πολύ τις εκτιμά. Αν επιπλέον δεν του «κάθονται» με την πρώτη, αλλά θέλουν και το σχετικό κυνήγι, έχουμε τρία τα κρατούμενα και μια γενική ευλογοφανή εξήγηση για τους λόγους που ένας Τοξότης θα γοητευτεί από ένα κακό παιδί. Βέβαια, το αν θα μείνει για πολύ, είναι μια άλλη ιστορία, ιδίως αν αρχίζουν και ξεμυτίζουν τίποτα σκοτεινές πλευρές της κατάστασης, που σόρι, αλλά του Τοξότη κάτι τέτοιες μαυρίλες δεν του πάνε καθόλου. Στον βαθμό που περνά καλά, γιατί όχι. Αλλά αν το πράγμα αρχίσει και ρέπει προς το σαδομαζό, λυπούμαστε, δεν θα πάρουμε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως το ελέγχει. Μπορεί να του έχει «γυαλίσει» το περί ου ο λόγος κακό παιδί, αλλά το ελέγχει. Μπορεί να υποκύψει στο φλερτ του, αλλά και πάλι όλα είναι υπό έλεγχο. Ίσως και να ερωτευτεί, αλλά και πάλι μην ανησυχείς, το ελέγχει. Και ναι, καλά το μάντεψες, όταν θα διαπιστώσει ότι στην πραγματικότητα δεν έλεγχε τίποτα, εξαρχής, θα είναι πια αργά για να αποτραβηχτεί, αν μη τι άλλο χωρίς απώλειες. Και εντέλει αυτό είναι το αδύνατο σημείο του Αιγόκερω σε μια τέτοια ιστορία: η υπερβολική αυτοπεποίθηση ότι, επειδή ξέρει πως πρέπει να είναι προσεκτικός στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα την πατήσει κιόλας. Αμ δε.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει τις αντισυμβατικές καταστάσεις και ιδίως αυτές που τον βοηθάνε να μπει στο μάτι μερικών-μερικών. Επίσης, εκτιμά τα άτομα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάνουν τη δική τους επανάσταση, με την καλή και την κακή έννοια. Κάνοντας τη σούμα των προαναφερθέντων, είναι ένας καλός υποψήφιος για να μπλέξει με ένα κακό παιδί και από πάνω να πει κι ευχαριστώ στο σύμπαν, για την ενδιαφέρουσα εμπειρία που του χάρισε. Έτσι, ζώντας αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα, θα είναι όλοι ικανοποιημένοι, εκτός ίσως από τη μαμά του, αλλά ποιος της φταίει, ας πρόσεχε να τον γένναγε σε άλλο ζώδιο.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς με ένα κακό παιδί είναι ένας από εκείνους τους ερωτικούς συνδυασμούς που αφήνουν τους πάντες κόκαλο, εκτός από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, που την καταβρίσκουν. Κανείς από τους άλλους δεν καταλαβαίνει το πώς και το γιατί. Το κακό παιδί εδώ βρίσκει σέρβις πρώτης ποιότητας. Στον Ιχθύ αρέσει να περιθάλπει απολωλότα πρόβατα, να προσπαθεί να φέρει στον ίσιο δρόμο πλανεμένες ψυχές και να ξανασυναρμολογεί τα συντρίμμια της ζωής. Επίσης, του αρέσει να τρώει τα μούτρα του, να γίνεται θύμα και να αναφωνεί με σπαραγμό: «Κακούργε-α, όλα σου τα έδωσα και τίποτα δεν πήρα». Θα μπορούσε και να το ανεβάσει σαν τραγωδία στην Επίδαυρο, εγγυημένα.

Πηγή: www.myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Κάνε το τεστ και ανακάλυψε ποιος είναι η αδερφή ψυχή σου!

Τοξότης: Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για το ζώδιο αυτό!

Τεστ: Δες αν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου για γάμο

Πώς και πόσο μπορεί να σε επηρεάσει ο ανάδρομος Δίας;

Σχετικά άρθρα