Αλλυλεγγύη: Μαζεύουμε σχολικά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στο Σύνταγμα

5 Σεπτεμβρίου 2014
Το σχολικό παζάρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ανοίξει κι εφέτος τις πόρτες του στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα και μέχρι το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου θα περιμένει μαθητές και γονείς που θα γεμίσουν με χαμόγελα μια ακόμη σχολική χρονιά.
 
Μέχρι και το Σάββατο, ώρες 07.30 - 22.30, τους πάγκους του μπαζάρ θα κοσμούν  τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες και άλλα σχολικά είδη ελληνικής κατασκευής, εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμα.
 
Αποκτώντας τα είδη του Οργανισμού, όλοι μας συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να στηρίζει, καθημερινά και όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.
 
Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να προμηθευτούν τα σχολικά είδη του Οργανισμού από τα σχολικά bazaars και τα γραφεία του, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας ή από το ηλεκτρονικό του κατάστημα (http://www.tovima.gr/society/article/?aid=625396).
 
Ενημερωθείτε για τα σχολικά παζάρια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας:http://www.hamogelo.gr/24-1/2036/Kalh-sxolikh-xronia-me-nea-tetradia-koi-molybia-apo-To-Xamogelo-toy-Poidioy

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...