Νάνο: «Δεν μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό» (video)

O Μαριάνο Γκοζάλες Μαρότο, πιο γνωστός ως Νάνο, μίλησε στην ΟΠΑΠ TV και τον Άγγελο Μενδρινό για την καριέρα του, το πώς ήρθε στην Ελλάδα και τους στόχους του για τη νέα χρονιά με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

Πως προέκυψε το «παρατσούκλι» Νάνο: «Από τη γιαγιά μου. Με αυτό το όνομα προσφωνούσε τον πατέρα μου. Με τον πατέρα μου έχουμε το ίδιο όνομα, οπότε η γιαγιά μου κι όλη η οικογένεια αφού φώναζαν τον πατέρα μου «Νάνο» πέρασε και σε μένα»!

Πως ήρθε στην Ελλάδα: «Όταν τελείωσα τη χρονιά με την Πονφεραντίνα ο ατζέντης μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Όταν μου το είπε του είπα «ναι» και έκανα αυτό το βήμα που αποδείχτηκε πολύ σημαντικό για την καριέρα μου».

Ποτέ στην καριέρα του δεν έμεινε περισσότερο από δύο χρόνια σε μια ομάδα: «Πράγματι νομίζω ότι αυτή είναι η δεύτερη ή η τρίτη ομάδα στην οποία μένω περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτό βεβαίως είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μείνω περισσότερο χρονικό διάστημα. Κι ελπίζω εφέτος να τα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρσι για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Να κάνουμε όλα αυτά τα οποία πρέπει για να μπορέσουμε και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Μετάνιωσε πέρσι στο άσχημο ξεκίνημα της σεζόν για την επιλογή του; «Ούτε στιγμή δεν το μετάνιωσα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Ξέρετε βέβαια ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να έχεις μια μέρα καλή και μία άσχημη. Όμως από τότε που ήρθα και υπέγραψα ένιωσα πάρα πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι στους πρώτους δύο μήνες από την άφιξή μου ήταν δύσκολα τα πράγματα. Έπρεπε να γνωρίσω την ομάδα, να καταλάβω όλα όσα μου ζητούσαν, αλλά από εκεί και πέρα όλα πήγαν μια χαρά και είμαι ικανοποιημένος».

Προτιμά ως έδρα τη Λεωφόρο ή το Ολυμπιακό Στάδιο; «Το γήπεδο της Λεωφόρου είναι ένα οικογενειακό γήπεδο, ζεστό. Σε αντίθεση με το Ολυμπιακό Στάδιο που είναι ένα μεγάλο γήπεδο, ψυχρό. Αφού τα πάμε καλά στη Λεωφόρο γιατί να αλλάξουμε γήπεδο;»

Σχετικά άρθρα