Απίστευτη ενέργεια από την Βιγιαρεάλ (video)

Κίνηση άξια πολλών επαίνων, φανερώνοντας και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού, έκανε η Βιγιαρεάλ, προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαράς σε 13άχρονο αγοράκι που πάσχει από καρκίνο στο φιλικό με την Σέλτικ!
Ο… μικρός έπαιξε στον αγώνα και κατάφερε μάλιστα να σκοράρει, ενώ έζησε με όλο το… είναι του αυτές τις στιγμές! Παίζοντας σε κανονικό «τεστ» της αγαπημένης του ομάδας, που είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Βλέπετε, το φιλικό παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο ενός πρότζεκτ της Βιγιαρεάλ, σύμφωνα με το οποίο λαμβάνουν βοήθεια παιδιά, που ζουν, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο!
Οι εικόνες προκαλούν συγκίνηση και αποδεικνύουν πόση δύναμη έχει ο αθλητισμός, προσφέροντας χαρά στην καρδιά του μικρού Γκόχαν, ο οποίος είχε πει στη νοσοκόμα του στο κλινική που νοσηλευόταν ότι το όνειρό του είναι να αγωνιστεί για τη Βιγιαρεάλ στο «Ελ Μαδριγάλ».
Αυτό έφτασε στα… αυτά των ανθρώπων της ισπανικής ομάδας και έτσι ο αγαπημένος σύλλογος του 13άχρονου πραγματοποίησε την ευχή του!!! Ο Γκόχαν πήρε το νούμερο «12» για να συμμετάσχει στο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό απέναντι στους πρωταθλητές Σκωτίας… Ο 13άχρονος απέδειξε ότι είναι και μπαλαδόροος, καθώς βρήκε δίχτυα, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς από όλους!!!

Σχετικά άρθρα