«Να είναι η τελευταία φορά χωρίς τον κόσμο μας» (video)

Στην απουσία του κόσμου από το ματς της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο τη Ρουμανία την Κυριακή (7/9, 21:45) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στάθηκαν με δηλώσεις τους οι Στέφανος Αθανασιάδης και Γιώργος Τζαβέλλας .

Οι δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την αποστολή με έναν νέο προπονητή και μια νέα προσπάθεια. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στα προκριματικά».

Για την απουσία του κόσμου από το ματς της Κυριακής: «Είναι ένα λυπηρό γεγονός. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίζει με άδειες κερκίδες και πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας σ’ ένα γήπεδο άδειο. Είμαστε στεναχωρημένοι που ο κόσμος δεν θα βρεθεί στο πλευρό μας και πιστεύω πως δεν θα γίνει ξανά κάτι τέτοιο για να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας που τον χρειαζόμαστε πολύ».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα:

«Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια με νέο προπονητή. Ελπίζουμε όλοι σε νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί στην πρεμιέρα. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που παίζουμε χωρίς κόσμο. Είναι πολύ άσχημο να μην υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο και μετά από ένα τόσο καλό Μουντιάλ να μην μπορούμε να παίξουμε ένα ματς στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας. Όμως, είναι ένα παιχνίδι, θα περάσει και θα έχουμε την ευκαιρία στη συνέχεια να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Σχετικά άρθρα