«Η Ρεάλ μου ζήτησε να μην παίξω στον τελικό»

«Ο Ρονάλντο και ο Ράμος ξέρουν και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξει ο Κριστιάνο», αυτά και πολλά άλλα είπε ο Ανχελ Ντι Μαρία για τη φυγή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ουσιαστικά απάντησε στους ισχυρισμούς ότι επέλεξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί δεν του έδιναν περισσότερα χρήματα στη Ρεάλ.

“Ακούσατε ποτέ από μένα να λέω πως θέλω να φύγω; Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Ο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος γνωρίζουν καλά τι συνέβη και με στήριξαν”, είπε αρχικά σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

“Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο καιρό θα αντέξει ακόμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μαδρίτη”, πρόσθεσε… αινιγματικά ενώ για τον πρόεδρο της Ρεάλ είπε: “Ποτέ δεν μιλούσαμε αρκετή ώρα μαζί. Ποτέ δεν ήταν κοντά όταν υπέγραφα τις ανανεώσεις, οπότε δεν έχω καμία σχέση μαζί του”.

Τέλος ο Ντι Μαρία ξεκαθάρισε πως μεγάλο ρόλο στην απόφαση του να φύγει από την Ρεάλ, έπαιξε το γεγονός πως του ζήτησαν να μην παίξει τον τελικό του Μουντιάλ!

“Τη μέρα του τελικού, έλαβα ένα γράμμα από την Ρεάλ που έλεγε να μην παίξω. Το έσκισα και ένιωσα άσχημα μέσα μου, καθώς αισθάνθηκα πως όλη η πίεση είναι πάνω μου”.

Σχετικά άρθρα