Εκδίκηση… με συγχωροχάρτι από Νεϊμάρ (videos)

Δεν απουσίασε η ένταση (αποβλήθηκε ο Κουαδράδο) και από αυτό το ματς, με τον Νεϊμάρ να παίρνει την… δική του εκδίκηση ως αρχηγός, δίνοντας και συγχωροχάρτι στον Χουάν Σούνιγκα! Στο Μαϊάμι, με γκολ του άσου της Μπαρτσελόνα, η Βραζιλία, έχοντας τον Κάρλο Ντούνγκα στον πάγκο της, νίκησε σε φιλικό την Κολομβία με σκορ 1-0. Το παιχνίδι έγινε δυο μήνες μετά το μεταξύ τους επεισοδιακό ματς στο Μουντιάλ, όταν και τραυματίστηκε σοβαρά σε σπόνδυλο ο Νεϊμάρ, από… άτσαλο μαρκάρισμα του Ζουνίνγκα. Αγωνίστηκε πάντως και ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν είχε παίξει λόγω τραυματισμού…  

Ο αστέρας των «μπλαουγκράνα», έχοντας λοιπόν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ήταν βασικός, ενώ είχε χριστεί και αρχηγός από τον Κάρλος Ντούνγκα! Αξίζει να πούμε πως πριν από την σέντρα, ο Νεϊμάρ και ο Ζουνίνγκα αγκαλιάστηκαν και έτσι έδειξαν πως υπάρχει κάτι που να τους… χωρίζει! και φάνηκε πως ξεπέρασαν την άτυχη στιγμή.

Να αναφέρουμε πως το παιχνίδι ήταν και πάλι αρκετά σκληρό, με κλωτσιές και δυνατά μαρκαρίσματα. Η Βραζιλία επικράτησε 1-0, χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ στο 83’!

Όπως είπαμε, μόνο… φιλικό δεν ήταν το παιχνίδι. Ο Χουάν Κουαδράδο αποβλήθηκε στο 49’ (είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ είχε παρατηρηθεί και στο 12’) για μαρκάρισμα στον Νεϊμάρ! Μόνο που οι Κολομβιανοί θεώρησαν ότι δεν έγινε κανένα φάουλ. Έτσι, ζήτησαν τον λόγο από τον διαιτητή. Κάτι που δεν τον έκαναν και με το πιο κόσμιο τρόπο για την αποβολή του Χουάν Κουαδράδο, ο οποίος φαίνεται να σπρώχνει με τον αγκώνα του από πίσω τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Οι συνθέσεις
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Ντούνγκα): Ζέφερσον, Μιράντα, Μαϊκόν, Φελίπε Λουίζ, Νταβίντ Λουίζ (Μαρκίνιος 80′),Γουιλιάμ (Ριμπέιρο 72′), Ραμίρες (Φερναντίνιο 46′), Λουίς Γκουστάβο (Ελίας 46′), Όσκαρ Κουτίνιο 72′), Ταρντέλι (Ρομπίνιο 77′), Νεϊμάρ.
ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Πέκερμαν): Οσπίνα, Σαπάτα, Αρμέρο, Βαλντές, Σούνιγκα (Μεχία 73′), Σάντες (Ράμος 85′), Ραμίρες (Αρίας 46′), Κουαδράδο, Ροντρίγκες (Φαλκάο 77′), Γκουτιέρες (Μπάκα 64′), Μαρτίνες (Γκουαρίν 65′).

Σχετικά άρθρα