Παίκτης-κλειδί ο Μήτρογλου !!!

6 Σεπτεμβρίου 2014

η Ρουμανία αντιμετωπίζει την Κυριακή για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το 2016 η Ελλάδα. Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, η οποία έφτασε έως τις 16 καλύτερες του κόσμου στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ξεκινά την περιπέτειά της στον Ναό, έστω και αν ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας.

Η Ελλάδα μπορεί να πάρει τη νίκη και να δώσει συνέχεια στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τους Ρουμάνους. Οι αντίπαλοι από τη μεριά τους, δεν έχουν ξεχάσει σε καμία περίπτωση τι υπέστησαν στα μπαράζ για το Μουντιάλ, καθώς τη νίκη της Ελλάδας με 3-1 στον Ναό, ακολούθησε το 1-1 στο Βουκουρέστι, με τον Κώστα Μήτρογλου να σημειώνει τα τρία από τα τέσσερα γκολ της Ελλάδας και να τη στέλνει στη Βραζιλία.

Τίποτα λοιπόν δεν φαίνεται να έχουν ξεχάσει οι Ρουμάνοι, οι οποίοι σε αναφορά τους για το κυριακάτικο παιχνίδι, στέκονται στον «πιστολέρο». «Υπάρχει και ο Μήτρογλου, ο στράικερ του Ολυμπιακού, που φέρνει επιθετική πνοή και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους παίκτες-κλειδιά, όπως ο Χολέμπας της Ρόμα», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο, για να καταδείξει πως ο Μήτρογλου τους έχει κάνει μεγάλο κακό και τον θυμούνται ακόμα και τώρα.

gavros

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ