Πήρε το φιλικό και φέρνει Πατ Γιούιν!

Η Κηφισιά παρά τις πολλές απουσίες της επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Πάτρας (64-60) στον πρώτο αγώνα προετοιμασίας της για την νέα σεζόν.
Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Μιχάλη Κακιούζη (διάστρεμμα), Δημήτρη Μαυροειδή (μικροενοχλήσεις στη μέση), Παναγιώτη Καυκή (πρόβλημα στη μέση) και τον Νίκο Λιακόπουλο (ίωση), ενώ απουσίαζαν, επίσης, οι νεοαποκτηθέντες Πάτρικ Γιούιν και Πέταρ Πόποβιτς). Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Κέιντ Ντέιβις τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς.
Ο Απόλλωνας Πάτρας έπαιξε με μοναδικό απόντα τον Τοαρλίν Φιτζπάτρικ.
Οι «Φρουροί της Αχαΐας» μπήκαν καλύτερα στο ματς και προηγήθηκαν με 12-2. Η Κηφισιά αντέδρασε και πήρε το προβάδισμα με 22-19 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Ο Απόλλωνας, όμως, με πρωταγωνιστή τον Μπράντον Πεν τελείωσε μπροστά στο σκορ το πρώτο ημίχρονο (37-34).
Οι «Φρουροί της Αχαΐας» διατήρησαν ισχνό προβάδισμα μέχρι δύο λεπτά πριν την λήξη της τρίτης περιόδου (49-49) και από τα μέσα της τέταρτης, η Κηφισιά πήρε… κεφάλι στο σκορ (58-54) και το κράτησε μέχρι το τέλος.
Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΚΑΕ Κηφισιά απέστειλε πρόσκληση στο πατέρα του Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ, τον μεγάλο θρύλο του ΝΒΑ, Πάτρικ Γιούιν, να επισκεφθεί την Ελλάδα. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή και πολύ σύντομα ο Πατ Γιούιν θα ταξιδέψει στην Αθήνα.
Τα δεκάλεπτα: 14-17, 34-37, 49-51, 64-60.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Τζάκσον 8,Πεσάκοβιτς 9 (1), Μενουδάκος 2, Ψαθάς 12, Μελισσαράτος 6, Τσαλδάρης 8 (2), Ντούβνιακ 2, Ντέιβις 17 (4).
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ( Βετούλας): Αργυρόπουλος, Κον 9 (1), Πέν 14 (2), Μπατής 3, Σκορδίλης 9 (1), Πελεκούδας, Νιφόρας, Μολφέτας 3, Γκάλογουεϊ 22 (2).

Σχετικά άρθρα