«Ούτε ένα παιδί στο σχολείο χωρίς την σάκα του»

Το Περιστέρι σε μια αξιέπαινη προσπάθεια καλεί όσες και όσους μπορούν να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να ενισχύσουν εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς τα παιδιά, που δεν έχουν τα βασικά για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
Η ανακοίνωση των «κυανοκίτρινων»:
««Ούτε ένα παιδί στο σχολείο χωρίς την σάκα του». Με αυτό το σύνθημα ο ΓΣ Περιστερίου και προσωπικά ο πρόεδρος, Ιωσήφ Ξυπνητός, καλούν όλους τους Περιστεριώτες, να προσφέρουν σχολικά είδη (μεταχειρισμένα ή καινούργια) για τα παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν!
Φέρτε σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες και ότι άλλο έχει ανάγκη ένας μαθητής, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» (10.30 πμ-9 μμ, Σάββατο πρωί 10 πμ-2 μμ ) και στο Κολυμβητήριο της Χωράφας (5 μμ-9 μμ, εκτός Σαββάτου) και βοηθήστε στην προσπάθεια του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά από την ίδια αφετηρία!
«Είμαστε και θα είμαστε εδώ! Το Περιστέρι είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας αθλητικός σύλλογος και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε συνεχώς με πράξεις! Η σχολική χρονιά ξεκινάει σε λίγες ημέρες και όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα στην παιδεία. Φέρτε ότι χρειάζεται ένας μαθητής και θα φροντίσουμε να φτάσει σε χέρια που το έχουν πραγματικά ανάγκη! Δεσμεύομαι προσωπικά γι’αυτό και καλώ κάθε Περιστεριώτη που έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε αυτή την εκστρατεία αγάπης! Όλοι μαζί, μπορούμε τα πάντα! Ελάτε!», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ιωσήφ Ξυπνητός.
Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ- ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ»!

Σχετικά άρθρα