Οι λόγοι για τα χαμόγελα του Αναστασίου

Όποιος είδε μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Βιτορούλ τον Γιάννη Αναστασίου θα απόρησε. Τόσο χαμογελαστό δύσκολα να πετύχει κανείς τον προπονητή του Τριφυλλιού! Γιατί χαμογελούσε ο Αναστασίου;
Πρώτα απ’ όλα για την εικόνα του Εμίρ Μπαϊράμι. Είναι και ένα προσωπικό στοίχημα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού η υπόθεση του Σουηδού μέσου. Ο Αναστασίου υπέδειξε τον παίκτη για να αποκτηθεί, αυτός πήρε πάνω του την κατάσταση όταν μπήκε ο Μπαϊράμι στο χειρουργείο, αυτός πρώτος ζήτησε να μείνει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν ο Σουηδός.  Τον πιστεύει. Ο Μπαϊράμι έδειξε ότι πια είναι σε θέση να πάρει σιγά – σιγά λεπτά συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια.
Έπειτα για τη διαρκώς ανοδική πορεία του Θανάση Ντίνα. Και πάλι ως αριστερό εξτρέμ στο 4-2-3-1 ο Ντίνας απέδειξε ότι είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες του ρόστερ που έχει την ντρίμπλα και την ικανότητα με μια ατομική ενέργεια να δημιουργήσει ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα.
Επίσης ο Αναστασίου χάρηκε για το γεγονός ότι ο Βαλμίρ Μπερίσα έπαιξε 76 λεπτά. Κατάφερε δηλαδή να αγωνιστεί όλο αυτό το διάστημα, φανερώνοντας ότι δεν είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, άλλο εάν υστερεί λόγω μη προσαρμογής σε ορισμένα στοιχεία του παιχνιδιού.
Ο Αναστασίου είδε καλά στοιχεία και από τον Ουασίμ Μπούι, αν και γνωρίζει ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να θεωρηθεί παίκτης του βασικού κορμού.

Σχετικά άρθρα