Δριμύ κατηγορώ από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ κατά του Ιβάν Σαββίδη !

7 Σεπτεμβρίου 2014

Στα άκρα φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν πολλά παράπονα από την εν γένει στάση του ομογενή επιχειρηματία.

Οι ασπρόμαυροι οπαδοί παρότι στην αρχή του καλοκαιριού είχαν λάβει τις σχετικές διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του Δικεφάλου πως η ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν κατάφερε να φέρει κερδίσει τις εντυπώσεις, αφήνοντας τον Αγγελο Αναστασιάδη να βγάλει το «φίδι από την τρύπα» με ένα σφιχτό, αλλά και με ταβάνι ρόστερ. Η έλλειψη ενός «βράχου» στην άμυνα, αλλά και ενός μέσου με δημιουργικές αρετές έχουν ήδη γίνει αισθητές από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της νέας σεζόν.

Παράλληλα οι οργανωμένοι οπαδοί δείχνουν έντονα προβληματισμένοι από τη στασιμότητα στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου τουΚλάους Αθανασίαδη, ο οποίος παρότι έχει συμφωνήσει προφορικά με την ΠΑΕ εδώ και περίπου ένα μήνα, δεν έχει κληθεί ακόμη από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για να επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ένα ακόμα θέμα που καίει τους φίλους του ΠΑΟΚ είναι η οριοθέτηση των φετινών στόχων της ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε λόγο για πρωτάθλημα και διακρίσεις, γεγονός που δεν συνάδει με τις φετινές μεταγραφές. Οι οπαδοί του Δικεφάλου λοιπόν ζητούν ξεκάθαρο πλάνο από την ΠΑΕ για τους στόχους της φετινής σεζόν.

Τα προαναφερθέντα είναι μόνο τρία από τα καυτά ζητήματα που χρήζουν άμεσης λύσης από τον Ιβάν Σαββίδη, που δείχνει πλέον να έχει χάσει το «μομέντουμ» στις τάξεις των ασπρόμαυρων οπαδών.

exedra

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...