Τσάνας: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Κώστας Τσάνας, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Πιερίας ενόψει της αναμέτρησης με την Πολωνία (9/9, 19:30, Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης) για τον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσάνα: «Αισθανόμαστε όμορφα που βρισκόμαστε ξανά στην Κατερίνη, καθώς εδώ ζήσαμε αξέχαστες στιγμές στα δύο προηγούμενα ματς με Σουηδία και Τουρκία. Αντιμετωπίζουμε στο τελευταίο μας ματς στον όμιλο την Πολωνία, μια πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, όπως τις δύο προηγούμενες φορές στο συγκεκριμένο γήπεδο. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι αυτός ο όμιλος θα είναι ο πιο αμφίρροπος και αυτό αποδεικνύεται τώρα από το γεγονός ότι τέσσερις ομάδες, άλλες με περισσότερες πιθανότητες και άλλες με λιγότερες, διεκδικούν την πρόκριση έως το τέλος. Από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να προκριθούμε, γνωρίζοντας ότι αυτό εξαρτάται και από το αποτέλεσμα του αγώνα της Σουηδίας με την Τουρκία. Είναι, όμως, καθήκον μας να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
Η Εθνική πραγματοποίησε απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο των Ν. Πόρων χωρίς τους Δημήτρη Κολοβό και Δημήτρη Κουρμπέλη, οι οποίοι δεν θα είναι στη διάθεση του κ. Τσάνα για την κρίσιμη αναμέτρηση. Αντιθέτως, στην αποστολή ενσωματώθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

Σχετικά άρθρα