Προσεκτικά βήματα με Μπαϊράμι

Ουδεμία βιασύνη θέλουν να επιδείξουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ως προς την αξιοποίηση του Εμίρ Μπαϊράμι. Μετά το επιτυχημένο τεστ κόντρα στη Βιτορούλ, ο Σουηδός μέσος θα κάνει ένα βήμα μπροστά.

Αυτό θα αφορά τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε επίσημα παιχνίδια για ένα διάστημα 15-20 λεπτών ή στο πιο «τραβηγμένο» σενάριο εργασίας μέχρι 30 λεπτά. Ο Μπαϊράμι είναι σε απόλυτη συνεννόηση με το τεχνικό και ιατρικό τιμ αφού έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν και το τελευταίο που θα ήθελε είναι να βιαστεί να μπει σε φουλ ρυθμό και να προκύψει υποτροπή.

Η μέση του αντέδρασε θετικά μετά τον αγώνα με τη Βιτορούλ και το πλάνο αγωνιστικής επανένταξής του βαίνει καλώς. Οι Πράσινοι έχουν προγραμματίσει να βάλουν τον Μπαϊράμι σιγά – σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό, να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής και στην επόμενη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων -στα μέσα Οκτωβρίου- να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Εφόσον νιώθει καλά τότε πλέον θα τεθεί στον απόλυτο βαθμό στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Σε ό,τι αφορά τον Μάρκους Μπεργκ από τη Δευτέρα ξεκινάει ουσιαστικά η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στα γήπεδα καθώς θα ξεκινήσει κινησιοθεραπεία.

Σχετικά άρθρα