Τραγωδία στην Πορτογαλία

Τραγωδία σε αγώνα ράλι στην πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας. Ένας διαγωνιζόμενος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε σημείο που βρίσκονταν θεατές. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, δυο αγοράκια ηλικίας 8 και 13 ετών καθώς και μια 48χρονη γυναίκα. 

Άλλα πέντε άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Μία 40χρονη γυναίκα η οποία φέρει τραύμα στο κεφάλι και μια νεαρή γυναίκα που έχει 18 κατάγματα στο πόδι, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Μπράγκα όπως ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός Έλντερ Μασέντο, σε κατάσταση σοκ.

Το τραγικό συμβάν έγινε περίπου στις 15:25 τοπική ώρα της Κυριακής, λίγο μετά την έναρξη του πρώτου σκέλους του αγώνα, και ενώ το όχημα είχε ήδη περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Μετά το δυστύχημα το ράλι Σπριντ Γκιμαράες, διακόπηκε. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστώσει τα αίτια του δυστυχήματος καθώς και για το αν οι θεατές βρίσκονταν σε καθορισμένο, από τους κριτές, σημείο. 

Σχετικά άρθρα