Κλωναρίδης: «Θα βοηθήσουν Μπαϊράμι-Μπερίσα»

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης τόνισε, μετά το φιλικό με τη Βιτορούλ, πως οι Μπαϊράμι και Μπερίσα θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός παράλληλα υπογράμμισε πως στο Europa League η ομάδα του θα παλέψει για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. 
Αναλυτικά όσα είπε:
«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Βελτιωθήκαμε πολύ στο δεύτερο μέρος. Ο αντίπαλος μας ήταν καλός και του άρεσε να παίζει ποδόσφαιρο και αυτό ήταν καλό για εμάς. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια στην σειρά. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς θα μας χρησιμοποιήσει όλους και έχουμε μια εβδομάδα ακόμα για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την συνέχεια», ήταν τα πρώτα λόγια του Κλωναρίδη.
Πως είδες την κλήρωση του Europa League;
«Κάθε ομάδα είναι καλή. Έτσι είναι το Europa League όμως δεν υπάρχει κάποια εύκολη ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σαν ομάδα κόντρα σε κάθε αντίπαλο».
Την περασμένη Κυριακή πανηγυρίσατε μια μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου στα τελευταία λεπτά, θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο και στο ψυχολογικό κομμάτι;
«Μας δείχνει σαν ομάδα ότι ποτέ δεν τα παρατάμε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Σίγουρα μας βοήθησε αρκετά γιατί δεν μας αρέσει να χάνουμε και ιδίως μέσα στο σπίτι μας. Οπότε ήταν σημαντική αλλά κρατάμε κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε».
Στο φιλικό με την Βιτορούλ έπαιξαν για πρώτη φορά παίκτες τους ο Μπαϊράμι, ο Μπερίσα, πως τους είδες;
«Ο Εμίρ ήταν εκτός για αρκετό καιρό οπότε χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματα του. Έχει δείξει όμως ότι είναι ένας καλός παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά. Όσο για τον Μπερίσα ήταν το πρώτο του παιχνίδι οπότε είναι δύσκολο να κρίνουμε έναν παίκτη από μια εμφάνιση μόνο και μάλιστα την πρώτη του. Είμαι σίγουρος όμως ότι είναι ένας καλός στράικερ και θα μας βοηθήσει».
Εσύ προσωπικά πως νοιώθεις;
«Νοιώθω καλά. Υπάρχουν κάποιοι μικροτραυματισμοί αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό και θα είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα