Στιλ: «Είμαι έτοιμος να παίξω»

Για την ευκαιρία που ψάχνει ώστε να παίξει σε επίσημο ματς του Παναθηναϊκού και για τον συναγωνισμό που υπάρχει με τον Στέφανο Κοτσόλη μίλησε ο Λουκ Στιλ . Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε στο φιλικό με την Βιτορούλ και περιμένει τη σειρά του για τα επίσημα ματς της ομάδας.

«Σίγουρα είναι σημαντικό να παίρνεις ένα 90λεπτο στα πόδια σου. Θα το έλεγα αναντικατάστατο σε σύγκριση με την προπόνηση. Όλοι χρειάζονται χρόνο στα πόδια τους και όπως είπε και ο προπονητής μας θέλει να μας χρησιμοποιήσει όλους στην διάρκεια της χρονιάς. Έρχονται πολλά παιχνίδια και θέλει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Οπότε αυτά τα παιχνίδια είναι το τέλειο. Το να φέρνεις μια καλή ομάδα και να παίζεις στο γήπεδο σου με τον κόσμο σου το κάνει πιο ρεαλιστικό. Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα και θέλω να δείξω ότι είμαι έτοιμος ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξω. Τα πήγα καλά όπως και οι συμπαίκτες μου θεωρώ».

Θεωρείς ότι είσαι έτοιμος να παίξεις σε επίσημο παιχνίδι;

«Ναι σίγουρα. Έχω παίξει σε 3-4 φιλικά παιχνίδια και σε κάποια στο προπονητικό κέντρο. Έχω προπονηθεί αρκετά κάτω από την ελληνική ζέστη και έχω εγκλιματιστεί θα μπορούσα να πω. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να παίξω όταν το αποφασίσει ο προπονητής μου. Ο Στέφανος τα πάει πολύ καλά. Είναι καλό να υπάρχει συναγωνισμός και να παλεύουμε για την θέση. Άλλωστε μιλάμε για τον Παναθηναϊκό και είναι σημαντικό όλοι να ξέρουμε ότι είμαστε μια ομάδα».

Σχετικά άρθρα