Μιράντα: «Κούπες και φέτος…»

Τίτλους και φέτος με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει ο Μιράντα! Ο κεντρικός αμυντικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ότι οι πρωταθλητές Ισπανίας θα τα δώσουν όλα και φέτος για να σηκώσουν κούπες. Υπογράμμισε ότι και φέτος η ομάδα του θα είναι δυνατή, παρά τις αλλαγές στο ρόστερ, και συμπλήρωσε πως οι «στημένες» φάσεις είναι ένα από τα «όπλα» της Ατλέτικο. Επισήμανε με έμφαση πως για τον ίδιο οι «ροχιμπλάνκος» ήταν η καλύτερη επιλογή.

«Η Ατλέτικο είναι μία ομάδα που υπάρχει για να παλεύει για τίτλους. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε περισσότερους. Μέχρι στιγμής έχω την εμπειρία να πάρω πολλές νίκες και είμαι ευγνώμων στο κλαμπ. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα κάνουμε τα πάντα για να επαναλάβουμε την επιτυχία της περσινής σεζόν», είπε αρχικά ο Μιράντα.

«Έχουμε κάνει κάποιες πολύ καλές μεταγραφές, ενισχυθήκαμε παντού. Είμαι πολύ χαρούμενος ο Τιάγκο επέστρεψε. Το κλειδί θα είναι να προσαρμοστούμε γρήγορα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ο Σικέιρα είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον Φιλίπε. Είμαι σίγουρος ότι οι νέοι παίκτες θα δώσουν στους οπαδούς μεγάλη χαρά. Στην άμυνα έχουμε την ίδια δυναμική και όσο περνούν τα παιχνίδια θα νιώθουμε καλύτερα», ανέφερε ακόμα και συμπλήρωσε: «Οι στημένες φάσεις είναι ένα από τα όπλα μας. Κάθε φορά είμαστε και πιο οργανωμένοι. Το να μείνω στην Ατλέτικο ήταν το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ατλέτικο, αγαπώ την Μαδρίτη και αυτός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος».

Σχετικά άρθρα