Μελετάει την πρόταση και απαντάει ο Νάνο

Η πρόταση για πρόωρη επέκταση συμβολαίου με παράλληλη αύξηση αποδοχών έγινε από τον Παναθηναϊκό προς τον Νάνο Γκονζάλες και πλέον αναμένεται η απάντησή του.

Ο Ισπανός κλήθηκε από τον Νίκο Νταμπίζα να επεκτείνει την παραμονή του στο Τριφύλλι κατά ένα χρόνο, από Ιούνιο του 2016 σε Ιούνιο του 2017, με μια αύξηση της τάξης του 30%. Σύμφωνα με το τρέχον συμβόλαιό του ο Νάνο έχει λαμβάνειν φέτος 120.000 ευρώ και την επόμενη χρονιά 130.000 ευρώ. Ο Νάνο επιφυλάχθηκε να απαντήσει και πλέον εξαρτάται καθαρά από αυτόν εάν η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα ή θα οδηγηθεί σε διαπραγμάτευση.

Σειρά θα πάρει ο Νίκος Καρέλης . Με τον ατζέντη του Έλληνα επιθετικού έχει γίνει ήδη μια προκαταρκτική συζήτηση και έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει κοινή διάθεση για ένα νέο συμβόλαιο. Οι Πράσινοι θέλουν να βάλουν ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν θα τον χάσουν για ένα ευτελές ποσό.

Κουβέντα θα γίνει και με τον Μάρκους Μπεργκ . Εκεί βέβαια τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα αφού και το επίπεδο της αύξησης θα είναι μεγαλύτερο και η ρήτρα που θα θέλει να βάλει ο Παναθηναϊκός διαφορετική.

Σχετικά άρθρα